marți, 21 februarie 2017

Calatorim in siguranta cu Dezmembraripenet

Avem noi doi, eu și soțul meu drag, o pasiune. Ne place să călătorim mult. Cum zicem deseori, noi „încă suntem micuți”, așa că prin călătorii nu înțelegem neapărat să vizităm alte țări, deși nu ne-ar displăcea, desigur. De fapt, de când ne-am căsătorit o singură dată am fost în afară. În schimb, primele zile împreună ca tânără familie ni le-am petrecut călătorind prin țară. Au trecut aproape doi ani de atunci, dar încă rememorăm cu nostalgie sentimentul de libertate pe care l-am simțit în acea perioadă. 

Nu am avut niciun itinerariu stabilit, mergeam pe ruta care ni se părea atunci, pe loc, cea mai tentantă, și ne căutam cazare când se apropia noaptea. Nu de puține ori am ales să „lăsăm drumul pentru cărare” preferând drumuri forestiere în locul asfaltului, liniștea munților în locul agitației orașelor... în „săptămâna de miere” am pornit din Baia Mare, am trecut prin Cluj, Oradea, am văzut zimbrii din Țara Hațegului, am ajuns la Petroșani de unde am luat-o pe un drum de munte, ne-am intersectat cu Transalpina, pe care am făcut o plimbare la pas, șoseaua nefiind deschisă încă circulației, am ajuns la Voineasa de unde-am „alergat” spre București și apoi spre Brașov și înapoi la Baia Mare. Peste doar câteva zile am pornit în altă direcție, spre județul Iași, unde am mai petrecut încă trei luni de miere, pe parursul cărăra am fost nevoiți în repetate rânduri să ne întoarcem pentru perioade scurte acasă. Am calculat că în acel an, 2015, am trecut prin jumătate din județele țării parcurgând mai bine de 10.000 km. Iar „Albinuța”, mașina noastră (are un desen cu o albină pe capotă), n-a avut nicio altă pretenție de la noi decât să schimbăm un rulment în Pașcani...

Nu mai amintesc de toate celelalte „plimbări” de sute și mii de kilometri pe care le-am făcut de atunci, fără ca „Albinuța” să ne facă vreodată probleme! M-am gândit la toate aceste lucruri când am dat de un site pe net, Dezmembraripenet.ro, și mi-am dat seama că noi am avut parte de situația ideală: să facem service-ul mașinii în cele mai bune condiții, fără să avem vreo necesitate urgentă. Dar poate că nu va fi mereu la fel... Așa că o să rețin site-ul de mai sus pentru situațiile când „hărnicuța” noastră-și va pierde din elan.
E interesant modul în care funcționează acest site. Ca și peste tot unde se vinde ceva, există posibilitatea de a crea un cont de client, și există și vânzator. Însa ce e deosebit în acest caz e că vânzătorii sunt mai multe parcuri de dezmembrări din toată țara. Ei își expun oferta de piese auto. 

Dar ce se întâmplă dacă nu găsești ce cauți? În acest caz, chiar clientul poate posta un anunț cu piesa căutată, toate parcurile înscrise în sistem care dezmembrează acea marcă de mașini primesc cererea și fac o ofertă, iar clientul o alege pe cea mai convenabilă. Interesant, nu?


M-am tot uitat printre categorii după „piese pentru albinuțe” și am fost pentru o clipă îngrijorată când nu am gasit. Apoi mi-a trecut prin minte că poate ar fi mai bine să încerc alte cuvinte cheie. De exemple, mult mai realist ar fi „dezmembrari VW”, căutare ce generează peste 100 de rezultate.

Îți recomand să vizitezi și tu Dezmembraripenet.ro, astfel încât când vei avea probleme cu mașina să cunoști modul de funcționare al site-ului și în doar câteva ore să ai oferte personalizate de piese la cele mai bune prețuri! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena