vineri, 10 februarie 2017

Tutu style skirt ♡En
Made-to-measure skirt. Embellished with embroidery, flowers and beads. Can be made in any colour and size. Price varies between 12 -25 Eur depending on the size you want. Contact us at corinaberciu@ymail.com or +40746071717  (WhatsApp)


Ro
Fusta realizata din tul, dublată cu țesătură fină, placuta la atingere. Este decorata cu aplicatii manuale, broderie, margele, strass-uri, frunzulite si petale foarte decorative. In talie am folosit elastic decorativ.

Fiecare produs lucrat in atelierul nostru este confectionat cu atentie la fiecare detaliu!

Se realizeaza la comanda, in functie de dimensiunea si culoarea dublurii dorite de dvs. Pentru a realiza fustița, avem nevoie de dimensiunea taliei si de lungimea aproximativă.Se realizeaza in orice marime, de la 0-3 luni, 3-6 luni, 6-12 luni etc. pana la la marime de adult 36-42, dat fiind ca versatilitatea modelului permite acest lucru.

Pentru copii, lungime pana la maxim 40 cm: 55 lei.
Pentru adulti: 90 lei.

Va rugam sa ne contactati pentru a stabili detalii exacte referitor la costuri, deoarece anumite criterii precum mai multe aplicatii manuale, o lungime mai deosebita (ex. midi) pot modifica tariful, astfel ca preturile sunt orientative. Ne puteți scrie un mesaj in care sa includeti dimensiunile la care o doriti (talie si lungime), culoarea si alte specificații deosebite daca exista, sa ne lasati un numar de telefon si va contactam in cel mai scurt timp cu putinta pentru a stabili toate detaliile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena