sâmbătă, 18 martie 2017

Cordon unic, cu flori 3D, dusty pink combinat cu bleumarin - 150 lei 

Cordon sau brâu unic, lucrat de mână cu multă migală și atenție. Florile 3D realizate prin brodare cu panglică sunt unice, iar printre ele am cusut mărgele, perle și puf din pene de păun. Pe întreaga suprafață a taliei am aplicat o dantelă brodată fină, dusty pink. Culorile folosite se îmbină desăvârșit, iar orele de muncă din spatele modelării fiecărei petale se reflectă în aspectul impecabil al produsului, pentru care garantăm unicitatea.

Un accesoriu delicat și foarte feminin, poate fi combinat în nenumărate ținute. Datorită felului în care este conceput se potrivește mai multor dimensiuni ale taliei.

Mai multe produse din aceeași colectie aici: www.breslo.ro/CorinaToldas/spring-2017-77189?sort=relevance&q=&price-min=&price-max=&quantity-min=1&quantity-max=&discount-only=0

Bluzița cu care este purtat in imagini o gasiti aici: www.breslo.ro/item/bluzita-din-voal-de-culoarea-lavandei-disponibila-in-marimile-36-42-1707814

Transport inclus prin Posta Romana daca platiti in avans comanda!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena