duminică, 2 aprilie 2017

Dorinte împlinite cu ajutorul Telecredit

Mai sunt mai puțin de două săptămâni până la aniversarea de doi ani a căsătoriei noastre. Tineri, energici și mereu implicați în diferite activități, ne gândim, desigur, și să ne facem timp pentru noi și ne place să petrecem timp împreună. Fiecare zi din viața noastră este despre dorințe împlinite. Uneori ne întrebăm ce efect va avea trecerea timpului asupra noastră. Acești doi anișori petrecuți împreună până acum n-au făcut altceva decât să ne întărească legătura de prietenie și să ne apropie și mai mult. 

Una din dorințele împlinite de până acum e ca în fiecare dimineață să mă trezesc lângă cel ce mi-e atât de drag, să mă mângâie duios și să-mi așeze șuvițele rebele. Să ne zâmbim dulce și aceste momente să nedea energie pentru întreaga zi.

Știu însă că sunt cupluri care au uitat cât de mult contează asemenea gesturi mărunte. Lor le recomand să facă tot posibilul ca să își reînnoiască regulat stocul de pupici și gesturi duioase.

Dacă te afli în situația asta, acționează chiar azi! SC Romantismul SA vinde gesturi de iubire la cel mai bun preț. Singurul dezavantaj e că societatea nu acceptă plata la 30 de zile. Dar orice efort de a reaprinde flacăra iubirii merită! Poți, de exemplu, apela la ajutorul unui credit rapid online, și, din dorința de a te ajuta să găsești cea mai bună variantă, îți recomand Telecredit. „Împrumutul la nevoie se cunoaște”, spun ei.

 La doar câteva click-uri distanță, firma își desfășoară activitatea exclusiv online și poți obține împrumutul urgent pe baza unei copii dupa cartea de identitate, dupa extrasul de cont din ultima luna, dar și a unui document de venit din anul anterior. Sumele care pot fi împrumutate sunt între 100 și 2000 lei.

Îmi place mult sistemul pe care funcționează această instituție financiară nebancară. Pentru primul împrumut, limita este de 500 lei, dobânda 0 și suma poate fi restituită în 30 de zile. După evaluarea rapidă a clientului și aprobarea creditului, este o chestiune de ore sau chiar minute până când banii sunt virați în contul tău. De acolo, îi poți redirecționa spre Romantismul SA, și să faci refill dozei de iubire și pupici din viața ta.


Îți spun eu, merită să faci un efort ca să te bucuri de dimineți senine și zile pline de speranță și raze de iubire. Dacă n-am încredere în coletul cu pupici de la Romantismul SA, folosește-te de creditul nebancar de la Telecredit pentru a organiza o cină romantică sau chiar un city break pe care vi l-ați dorit de mult timp. Unul dintre lucrurile care merită cel mai mult să fie prețuite e dragostea ta!



Text alcătuit pentru a 12a probă a Spring SuperBlog2017.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena