miercuri, 25 octombrie 2017

Fii si tu o zana a surprizelor, cu Telecredit

Ții minte că în primăvară te sfătuiam într-un articol de pe blog să nu uiți să îți manifești afecțiunea pentru cel alături de care te trezești în fiecare zi? Știi, ți-am povestit despre Romantismul SA, firma ce vinde gesturi de iubire, și ți-am sugerat să apelezi la Telecredit pentru un împrumut urgent, în caz cu nu erai pregătită financiar de o astfel de investiție. Nu știu dacă ai încercat această metodă și ce rezultate a dat în cazul tău, însă eu rămân la părerea că unul din lucrurile cele mai de preț din viața noastră e dragostea, care merită orice fel de investiție! 


 Da, știu, sunt multe alte lucruri ce pot aduce un strop de veselie în plus în viața celor doi. E adevărat că multe dintre ele pretind doar exploatarea imaginației, fără costuri prea mari. Totuși, oricât de mult urâm asta, pentru o surpriză de neuitat de cele mai multe ori e nevoie și de bani. Dar, dacă e surpriză, nu îi poți lua din bugetul familiei, nu?! Pentru noi, fetele, pline de ingeniozitate, nu e peste măsură de greu să găsim soluții. 

Ai putea, de exemplu, să îți reorganizezi garderoba și să vinzi din toate acele rochii de seară pe care le-ai purtat o singură dată, ori unele dintre accesoriile pe care pur și simplu nu mai înțelegi de ce le-ai cumpărat. Acum sunt o mulțime de site-uri destinate vânzării unor astfel de produse și, cu banii obținuți, ai putea organiza acel city break romantic la care visezi de mult timp. Dar, să fim serioase – chiar vrei să te desparți de obiectele la care ții atât de mult? 

Ți-ai putea crește veniturile muncind suplimentar. În mod sigur ai găsi ceva de făcut pentru o sumă de bani. Fie la job-ul tău obișnuit, fie în altă parte, mereu există persoane care au nevoie de o mână de ajutor în plus. Totuși, surpriza nu va avea același farmec dacă te vei extenua înainte, și nu te vei putea bucura la fel de mult de momentele frumoase ca și când ai fi fresh, odihnită și plină de veselie. 

Cred că soluția cea mai eficientă ar fi, totuși, un credit online urgent. Amicii de la Telecredit te pot ajuta și în această situație, trebuie doar să fii atentă la DAR – Dorești, Aplici, Rezolvi - și în doar câteva ore (sau, în unele cazuri, chiar minute) suma solicitată poate fi în contul tău. Trebuie doar să te îngrijești să o rambursezi în termenul stabilit de comun acord cu Telecredit, iar ei ridică pragul sumei pe care o poți împrumuta. Dacă prima dată îți oferă maxim 500 lei, fără dobândă, la al treilea împrumut poți deja primi 2000 lei, pentru cel mult 30 de zile. Te-ai gândit la surpriza pe care vrei să o pregătești cu banii de la Telecredit? Fără să te desparți do obiecte dragi ori să muncești în plus, poți să-l iei pe cel drag prin surprindere și să îl impresionezi, cucerindu-l o dată în plus cu ideile tale năstrușnice! 


*Notă: În ce privește instituția care oferă spre împrumut aceste sume, nu trebuie să îți faci griji. Deși e vorba despre un credit nebancar, Telecredit este o instituție monitorizată de BNR, pe deplin sigură și eficient. În plus, avantajul este că nu e necesar să ieși din zona ta de confort pentru a păși în birourile somptuoase ale unor bănci, deoarece toate demersurile pentru creditul fără adeverință se pot face de acasă, de pe calculator, tabletă sau chiar telefon!
Sfaturi scrise la provocarea încă unei probe a SuperBlog - ediția de toamnă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena