luni, 30 octombrie 2017

Apa de izvor, din inima

Tot ce ne înconjoară merită admirația noastră. Chiar și lucrurile ce fac parte din existența noastră zilnică sunt, la o privire mai aprofundată, concepute în mod extraordinar. Aroma unică a fiecărui fel de mâncare, mirosul plăcut al florilor, capacitatea apei de a potoli setea – nici unul dintre aceste lucruri nu sunt rodul întâmplării. Chiar și faptul de a ne acorda doar câteva minute în fiecare zi pentru a ne gândi mai profund la aceste minunății ne va ajuta să ne sporim aprecierea pentru ele și să le prețuim mai mult.

De exemplu, apa


(sursa: giphy)


Apă. Trei litere, trei atomi ce formează o moleculă. Una din primele formule chimice învățațe în școală – iar acest lucru are logică, întrucât de apă ne depinde viața. 


 (sursa: 111learnings)

De felul meu, aș putea rezista mult timp fără să beau apă. Am constatat însă că această neglijență mi-a creat neplăceri în timp. Ten excesiv de uscat, tendința de îngrășare și senzația de oboseală inexplicabilă, pe toate le-am experimentat și am constatat că s-au datorat deshidratării organismului. Am aflat că până și răcelile repetate pot fi evitate cu o bună hidratare: cantitatea mai mare de lichide consumate ajută la eliminarea toxinelor și, implicit, sistemul imunitar devine mai puternic.  

Am constatat că, pentru a consuma mai multă apă, trebuie să găsesc o modalitate pentru a o face mai atractivă. Sucurile tentează prin gust și provoacă dependență din cauza aditivilor integrați în ele. Energizantele atrag prin efectele de boost dinamic pe care le promit. Dar apa? „Inodoră, incoloră, insipidă” – cum să-ți dorești s-o bei? 

Eu aleg să o beau din recipiente atractive. O cană cu inscripție amuzantă, un pahar din sticlă pictat de mână, o sticlă PET elegant concepută, cu un design al ambalajului și al etichetei care să dea prețiozitate lichidului vital pe care-l adăpostește.

Această ultimă variantă e cea mai practică, întrucât pot lua apa cu mine oriunde aș merge pe parcursul zilei, astfel încât să fiu hidratată cu apa de cea mai înaltă calitate. Apa de izvor La Fântâna întrunește toate rigorile mele, oferind proprietăți deosebite într-un ambalaj suplu, rafinat, unic. 

apa-de-izvor.jpg

Proprietățile de care aminteam se datorează faptului că apa provine din zonele nepoluate ale Serbiei, dintre pădurile de pini și stejari, iar analizele efectuate rezultă într-o proporție armonioasă de minerale, satisfăcând necesitățile organismului uman: atât setea, cât și aportul de substanțe sănătoase necesare zilnic.

apa-la-pet-lafantana

 Apa, fie cea La Fântâna, din zona Mitrovo Polje a Serbiei, fie cea care, elegant și rece, se scutură pe umerii noștri din norii grei, face parte din lucrurile necesare vieții, cărora nu trebuie niciodată să le permitem să devină banale într-o existentă la fel de neînsemnată. Eu una le mulțumesc celor din echipa SuperBlog că, prin enunțul celei de-a 13a probe din această toamnă, m-au făcut să reflectez timp de câteva minute bune la apa de care îmi depinde viața. Vei face și tu la fel? 

 
Între timp, te las în compania unei melodii ce te va face să vezi cu alți ochi vremea ploioasă de afară și să te gândești, o dată în plus, la apă.   


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena