miercuri, 11 octombrie 2017

Putina muzica in viata ta, cu Edifier...

Seara bună din nou, dragii mei. 

Cea de-a cincea probă a Superblog, pentru care scriu acum, mă pune la grea încercare. Zic ei să scriu despre felul în care mi-a influențat muzica viața... 

Țin și acum minte că muzica era printre cele mai mari provocări la școală în obținerea unei medii decente (adică 9 sau 10, să ne-nțelegem! :) ). În școala generală, notele la muzică le primeam în funcție de cum cântam unele cântecele impuse de profesor, iar eu nu eram deloc bună la asta! Voce – ioc, și voință de a exersa tot cam atât. Bucuria mea a fost că profesorul era înțelegător cu puținii dintre noi care ne dădeam silința și-am ieșit onorabil... 

Lucrurile au devenit mai interesante în liceu. Celor ce aveau îndrăzneala de a-i numi materia „muzică” în loc de „educație muzicală”, profesorul le dădea 2. Scria la tablă mai urât decât un proaspăt absolvent de grădiniță, însă cunoștea impecabil teoria muzicală. Am înțeles că soluția mea era să învăț toată teoria și să fiu pregătită să răspund oricărei întrebări pe care ar fi putut-o pune la oră. Așa am și făcut. Mai mult, m-am pregătit atât de bine, încât la orele cu audiții puteam spune din primele secunde compozitorul, lucrarea și anul în care a fost compusă... Am luat 10, cu felicitări. 

Muzica, prin „educația muzicală”, mi-a influențat viața. M-a făcut să devin mai conștiincioasă și să aprofundez lucruri utile, deși la acel moment deloc interesante pentru mine. M-a ajutat să acord mai multă atenție detaliilor. Știu sigur că aceste momente din viața de liceu, care au contribuit la formarea mea ca persoană, sunt de mai mare importanță decât să vă fi povestit despre clipe de divertisment trăite pe muzică... 

Ți-ai fi imaginat poate, citindu-mi de mai mult timp articolele, să îți vorbesc despre altfel de momente, pline de reverie și poate un pic de romantism, nu-i așa? Pasiune pentru sunet, experienta de neuitat în momente pline de eleganta?Au fost și astfel de clipe. Am înțeles din ele cât de mult contează calitatea sunetului și ce diferență face aceasta în senzațiile intense pe care le transmite muzica. De aceea, azi mi-e ușor să-ți spun despre produsele Edifier. Această companie își propune ca sistemele lor audio să fie produse de înaltă clasă  și pun mare accent pe sunet, design și calitate, lucruri ce au devenit definitorii pentru ei.  

 


De la boxe portabile de mici dimensiuni la sisteme audio extrem de performante, cu telecomanda wireless cu display si cu specificații tehnice impresionante, acest brand ne pune la dispoziție muzica în cea mai pură formă a sa, sunetul la calitatea cea mai înaltă... Cu forme clasice ori avangardiste, boxele Edifier pot fi ușor integrate în decoruri moderne vor fi cu siguranță sufletul petrecerilor pe care le vei da cu prietenii tăi apropiați. 


 
 Nu uita că muzica face parte din viața noastră, indiferent de simțul nativ pe care îl avem pentru ea ori de cât de mult muncim ca să o înțelegem. Nici tu, nici eu nu vom rămâne niciodată insensibili unor acorduri emoționante de vioară, ori unei frânturi pline de sentimente cântate la nai...
 
Îți las în continuare o frântură de muzică, o piesă ce are un loc aparte în inima mea. Nu e nici vioară, nici nai, e piesa pe care soțul meu mi-a dedicat-o într-o seară când eram încă doar prieteni, și pe care mai apoi, la nunta noastră, am dansat... Pornește boxele și lasă-te în voia sentimentelor... Cel puțin eu așa voi face!  


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena