miercuri, 15 noiembrie 2017

Answear is ”the answer” pentru orice problema existentiala a unei femei!

Eterna mea problemă în sezonul rece e încălțămintea. Mai mult decât oricând, toamna sau iarna îmi doresc botine ori cizme care să îmi ofere comoditate. Pe de altă parte, din cauza temperaturilor scăzute sunt nevoită să port îmbrăcăminte groasă, ceea ce adaugă volum formelor corpului meu, care oricum mereu au avut tendința de a fi generoase. Până nu demult eram mereu frustrată de aspectul meu când ieșeam din casă, tocmai din cauza senzației de „micime” date de încălțămintea nepotrivită... Din fericire, am descoperit soluția!

 Căutând pe site-ul answear.ro surse de inspirație pentru outfit-urile de toamnă-iarnă, am aruncat un ochi și prin categoria dedicată încălțămintei. De la încălțăminte cu o tentă sport până la cele mai elegante tocuri, am găsit mai mult decât mi-aș fi putut imagina! În sfârșit, sunt salvată în sezonul rece! Nu mai e nevoie să visez ținute în care să arat elegantă – pot acum să mi le construiesc fără probleme, întrucât Answear oferă o gamă foarte diversă de încălțăminte de calitate înaltă și, mai presus de toate, comodă!


Una din primele alegeri ale mele în această privință sunt botinele din piele Gino Rossi, cu toc gros și inserție de piele întoarsă, astfel că partea din față imită forma unui pantof. Culoarea e diferită de banalul vișiniu de care străzile au fost suprasaturate în ultimii ani – se îndreaptă mai degrabă spre burgundy, spre nuanța acelui vin cu o licărire specială pe care l-ai admirat în pahar, înainte de a-l degusta cu eleganță. 

Fermecată de rafinamentul botinelor, am căutat și o rochie care să li se potrivească, dar privirea mi-a fost atrasă în mod special de un outfit pentru dragul meu soț: acest sacou pentru bărbați e într-un ton mai închis, și totuși mi se pare că ne-am completa perfect, fără o asortare rigidă.


 

Un alt model de încălțăminte ce m-a încântat face parte din colecția Hilfinger Denim. Botinele silver cu toc gros de 9 cm, confecționate din piele ce pare a fi foarte fină și plăcută la purtare, nu au o culoare pe care aș aborda-o în mod obișnuit. Totuși, croiul lor m-a atras. Linia aparent simplă e completată de cut-ul deosebit din partea exterioară a gleznei, dar și de fâșia de piele intercalată în zona călcâiului. 

Aș opta în completare pentru o rochie neagră, care să nu iasă prea mult în evidență, cum ar fi acest model din colecția Simple, care face chiar acum parte dintr-o ofertă, având prețul redus cu aproximativ 40 de procente: 
Rochia are mâneci semitransparente, iar decolteul în V din spate e un detaliu ce mă atrage și pe care îl abordez în multe din ținutele mele. Apreciez de asemenea faptul că rochia are un decor tip mozaic într-o nuanță asemănătoare cu a botinelor, astfel încât mai am nevoie doar de niște cercei discreți cum sunt cei de la Mango și o curea care să marcheze talia – în acest sens, am găsit un model cu o cataramă foarte fină, pe care l-aș putea include în mai multe ținute. Evident, pe deasupra voi purta un palton pentru a face față frigului și sunt pregătită se ies, simțindu-mă feminină și rafinată în timp ce port îmbrăcăminte și încălțăminte comodă, chiar și în timpul sezonului rece. Mulțumesc încă o dată, Answear!                                         
Articolul e înscris la cea de-a 20a probă a competiției SuperBlog 2017!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena