luni, 27 noiembrie 2017

Cele cinci minute care fac diferenta

Sintagma „Nu am cu ce să mă îmbrac” a devenit deja atât de uzuală încât, din ce am observat, în cele mai multe cupluri surprinderea apare atunci când partenerul nu folosește această frază de „circulație internațională”. Suntem cu toții prinși în genuri diferite de evenimente și activități, care pretind outfit-uri variate în stiluri diferite. E nevoie de o oarecare bază de cunoștințe în domeniul fashion și de o foarte bună organizare pentru a reuși, fie că ești femeie, fie bărbat, să ai la îndemână îmbrăcăminte și accesorii ce să se potrivească la toate genurile de întâlniri și sarcini pe care le ai de îndeplinit pe parcursul zilei. 

Au devenit proverbiale și cele „cinci minute” necesare pentru retușurile finale de dinainte de a ieși din casă  – „Sunt gata în cinci minute”, când tu abia îți uști părul și machiajul e încă în cutie... „Draga mea, în cinci minute trebuie să ieșim”  - dar el încă își verifică mailurile și e îmbrăcat comod, în ținuta de interior... „Mai ai răbdare cu mine doar cinci minute!” – spui cu disperare în glas, în timp ce îți calci deja a cincea sau a șasea bluză, și niciuna nu se asortează perfect cu broșa pe care ții neapărat să o porți!    

Nu mai trăim în perioada când graba ultimului moment era caracteristică doar femeilor. Acum, detaliile legate de aspectul exterior au devenit la fel de importante și pentru o bună parte dintre bărbați. Își doresc să arate impecabil în orice moment, iar asta pretinde mai mult timp – așa că nu doar noi, doamnele, ne cerem dreptul ultimelor cinci minute, ci, de tot mai multe ori, o fac și domnii noștri dragi. 

Pantofii pentru bărbați au devenit un subiect aproape la fel de sensibil ca și în cazul femeilor. Atâtea modele disponibile în magazine, dintre care multe ajung în dulăpiorul de acasă, iar ultimele cinci minute devin de multe ori șase - șapte - zece – în alegerea perechii perfecte de încălțăminte, pentru o combinație ireproșabilă cu restul ținutei.

De ajutor ar fi alcătuirea unei garderobe-capsulă. Despre acest concept sunt larg răspândite multe informații pe internet. În principiu, este vorba despre o garderobă cu un număr limitat de piese basic, ce pot fi combinate în nenumărate feluri, astfel încât cele „cinci minute” să devină tot mai scurte, niciodată mai lungi. Ca sursă de inspirație pentru elementele garderobei capsulă, recomand cu drag Answear, pentru varietatea de produse puse la dispoziție, dar și pentru că știu cât de mult contează la comenzile online livrarea gratuită, iar acest retailer o oferă!   

Articol scris pentru SuperBlog 2017. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena