luni, 25 septembrie 2017

Proiecte noi pentru toamna aceasta

Printre frunze aurii ce-și părăsesc copacii și picături reci ce-au evadat din norii lor pufoși, încet-încet mă obișnuiesc cu gândul că a venit toamna. Deși în general primăvara e anotimpul începuturilor, eu am multe proiecte interesante pe care le-am început sau urmează să le încep în această toamnă. Cu obiective noi și atrăgătoare, parcă și cerul e mai senin, iar frigul nu se mai simte...


 
Proiectul deosebit de drag inimii mele e noua colecție la care noi, echipa CATMade, lucrăm, în care am ales să reînsufletim arta croșetatului, a tricotatului și țesutului, folosindu-le în combinații inedite. Am creat structuri unice și le-am aplicat pe mai multe piese vestimentare. Deși munca din spatele fiecărei ținute de acest gen e imensă, păstrăm în continuare prețuri accesibile, astfel încât să vă puteți bucura fără prea mari sacrificii de ceea ce creăm cu atâta dragoste.


Apoi, mi-am propus să preiau eu contabilitatea firmei începând cu această lună, lucru pe care îl văd ca pe un ajutor, un fel de proiect de dezvoltare personală. Mă va motiva să învăț informații noi, să le aplic având dead-line-uri concrete, ma va ajuta să pun în practică ceea ce am învățat la un curs de specialitate urmat acum ceva timp. În aparent contrast cu domeniul oarecum artistic și creativ în care lucrez, contabilitatea mă fascinează și sunt nerăbdătoare să-i pătrund tainele…

Un alt proiect care mă va păstra „în priză” până la începutul iernii are directă legatură cu acest blog, care împlinește în această perioadă 10 ani. E-adevărat, am avut perioade cu pauze destul de lungi în care nu am postat. De asemenea, întrucât și obiectivul blogului s-a schimbat în mai multe rânduri, am șters și unele postări (zeci sau chiar sute). Cea mai veche postare care „a scăpat” neștearsă este aici, din 2008. Aveam 15 ani pe atunci… Dar nu mă voi pierde acum în reverie – păstrez povestea acelor ani minunați pentru un alt articol pe blog, în viitor. Despre proiectul acestei toamne, care m-a și determinat să încep să scriu azi, sunt multe de spus, dar cred că denumirea-i vorbește pentru el: SuperBlog - https://super-blog.eu/ !

M-am înscris și m-am numărat printre finaliștii ediției din această primăvară. Cu eforturi și articole înscrise în platformă cu două-trei minute înainte de dead-line, am reușit să nu ratez niciuna dintre probe. Competiția m-a fascinat – nu am „luptat” cu ceilalți bloggeri pentru punctaje, ci mai degrabă cu mine, pentru consecvență. La fel voi face și în această ediție de toamnă, a cărei primă probă se lansează chiar mâine. Voi scrie până la capăt, așa cum știu eu, și dacă tu, care citești aceste rânduri, ai peste 14 ani și un blog de minim 3 luni cu peste 20 de articole postate, te îndemn să te înscrii și să participi alături de mine și de cei peste 100 de alți bloggeri înscriși deja!

2 comentarii:

  1. Bun venit in SuperBlog 2017!
    Multumim pentru inscriere si atentia acordata competitiei noastre.
    Iti amintim ca maine, 26 septembrie, se lanseaza prima proba. Daca doresti sa primesti probele in inbox si sa nu ratezi niciuna, te poti abona la newsletterul nostru.
    Te asteptam cu drag si iti dorim mult succes! Sa ai o toamna creativa si bogata in premii! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc! Sunt bucuroasa că am descoperit SuperBlog si nerăbdătoare sa incep sa scriu ☺

    RăspundețiȘtergere

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena