vineri, 12 ianuarie 2018

Despre dansul in Super pasi...

Premiile mele SuperBlog 
 Am dansat în lunile ce au trecut unul din cele mai animate dansuri. Asemenea bine-cunoscutului joc popular "Braşoveanca", am început cu paşi lenți să fac parte dintr-un sincron ce, pe măsură ce timpul se scurgea, a devenit tot mai plin de viață și mai antrenant, ba uneori greu de-i făcut față, până în final devenind chiar epuizant. Dar satisfacția a fost mult mai mare decât cea pe care o simt când rămân în ritm până la capătul dansului pe "Braşoveanca", iar roadele incomparabil mai bogate.                                     

Tu, care mă citești de mai mult timp, ai fost spectator tăcut la dansul meu, căruia coregrafii i-au dat numele "SuperBlog". Pe scurt, acesta este un concurs special conceput pentru a stimula creativitatea bloggerilor, oameni cu minți pline de idei, originali și dibaci în mânuirea cuvintelor.  Firme mai mult sau mai puțin cunoscute devin sponsori pentru acest concurs, în schimbul promovarii oferite de zecile de articole scrise despre ei sau despre subiectul pe care îl trasează. 

Prima ediție la care am participat a fost în primăvara anului trecut. Am scris cu abnegație, încercând să respect cerințele tehnice clar stabilite prin fiecare temă dată. A trecut prea mult timp ca să îmi amintesc ce punctaje am obținut. Știu doar ca, la final, m-am bucurat să fiu în jumătatea superioară a clasamentului. Această primă încercare a fost oarecum rece, rezumându-se doar la faptul că eu scriam de trei ori pe săptămână articole, grăbindu-mă să respect deadline-ul pentru a nu primi puncte de penalizare.

Oameni am ajuns sa cunosc abia la a doua participare, cea din toamna lui 2017. "Să cunosc" e poate mult spus, mai degrabă să asociez figurile din poze de profil cu nume și cu idei sau păreri, și asta deoarece am descoperit grupul de Facebook unde concursul chiar trăiește. Fiecare temă e comentată și analizată de bloggeri, chiar și juriul a venit cu unele clarificări pentru cerințe ce se dovedeau a fi mai greu de înțeles. Atmosfera amicală de pe grup mi-a dat un imbold în plus să particip activ, energic și implicat în această ediție de SuperBlog.

Dar, cum nicio familie nu e perfectă, iar problemele trebuie discutate pentru a li se găsi rezolvarea, și grupul a fost de multe ori cuibușorul secret în care au fost destăinuite nemulțumiri față de alte articole, față de jurii, față de note... Astfel de momente de culise sunt inevitabile atunci când se întâlnesc părerile atât de multor oameni diferiți, inteligenți și implicați.
Dincolo de toate momentele mai mult sau mai puțin tensionate ale competiției, Gala SuperBlog este, se pare, apogeul și punctul zero, în care toate lucrurile se clarifică, iar competiția se transformă în amiciție. Sper să particip și la alte ediții SuperBlog, dacă nu pentru entuziasmul efervescent de dinaintea termenelor-limită, cel puțin pentru a mă bucura Gală și pentru a îi cunoaște personal pe ceilalți bloggeri înscriși în competiție.
Pentru mine, SuperBlog e, după cele două participări timide, un dans al curajului, constanței și încrederii în propriile forțe. Aș vrea să-mi fie o reacție firească să-l dansez așa cum știu eu mai bine de câte ori orchestra (Claudia, Albert – organizatorii noștri dragi) va da tonul!


6 comentarii:

  1. Mi-a placut comparatia cu Brasoveanca. Lipseste parca partea legata la cum ai organiza tu un concurs de blogging creativ si cam ce ai imbunatati tu. Mult succes !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma pufneste rasul cand imi imaginez cum dansam noi prin si printre probe pe ritm de Brasoveanca. :)) Tare de tot!
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu baremul și cu cerințele probei în față observ că nu prea e respectată tema :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Mult succes in provocarea SuperBlog!

    RăspundețiȘtergere

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena