marți, 2 octombrie 2018

Păstrează căldura la locul ei cu polistiren.online!

Cu siguranță nu va sunt străine celebrele versuri din Abecedarul altor vremuri: "Tatăl meu zideşte case, cocoţat pe schele; /El cu fruntea lui ajunge până sus, la stele."

Reinterpretată în conformitate cu vremurile, poezioara ar vorbi astăzi despre zgârie - nori, clădiri moderne și fațade izolate cu polistiren.

Această ultimă nișă mi-e cunoscută îndeaproape datorită pasiunii soțului meu pentru acest domeniu. Împreună cu echipa lui de băieți harnici și pricepuți, izolează fațade de case și blocuri cu polistiren pe tot parcursul anului, atâta timp cât temperaturile permit.

Calitatea e deviza lor. Pentru asta, pe lângă tehnicile deprinse în timp și atenția la finisaje, contează mult materialele folosite. 

Adezivi, polistiren, dibluri, plasă de armare, colțare, tencuială decorativă - toate contribuie la un rezultat demn de admirat. Dacă bugetul clientului permite, izolează fațade și cu vată minerală - materialele și manopera presupun costuri mai înalte, dar tehnologia este mai modernă iar rezultatele în timp, eficiente. Revin asupra ideii ca timpurile s-au schimbat. Mai nou, polistirenul, vata bazaltică și toate celelalte materiale folosite se pot cumpăra și online. Magazinul online menționat în link-urile de mai sus oferă preturi accesibile și au logistica necesară pentru a asigura transport în toată țara, deși sediul este în județul Ilfov. 

O altă caracteristică utila a site-ului este calculatorul pentru termosistem:


În zona specificată se introduce suprafața care urmează a fi izolată, și se oferă trei variante de materiale ce pot fi folosite, din categorii de preț diferite. De exemplu, pentru o fațadă de 250 mp (o casă medie ca mărime) costurile materiei prime pot fi între 6400-9200 lei, așadar o medie între 26 și 37 lei/mp - un preț foarte bun. 


Vremea de acum va poate îndemna să vă faceți  calculele. Iarna e tot mai aproape și fațada izolată cu materiale de calitate va va proteja de frig, în același timp fiind prietenoasa cu bugetul - facturile vor scădea considerabil. 

În plus, și aspectul clădirii se îmbunătățește simțitor, așa cum demonstrează și imaginile de mai jos de tip "înainte și după" :
Așadar, spor la izolat! 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena