marți, 20 februarie 2018

Set de suporturi pentru lumânări din lemn și pietricele - 80 lei, transport inclus






Set de doua suporturi pentru lumânări. Realizate din lemn vechi în fisurile căruia am inserat pietricele marunte. Pot constitui un decor superb în camera de zi, pe un şemineu ori pe o etajeră din dormitor, sau în orice alt colt al casei pe care doriți sa îl personalizați. De exemplu, pot fi folosite împreună cu aceste coastere disponibile în magazinul nostru, făcute chiar din aceeași bucata de lemn: www.breslo.ro/item/suporturi-pentru-pahare-din-lemn-wooden-coasters-1516264

Diametre locurilor propriu-zise în care se pot pune lumânările sunt ușor diferite, așa cum ilustrează și una dintre poze.

*Produsele sunt unicat, realizate manual. Prin urmare, pot aparea mici imperfecțiuni datorita faptului ca ne străduim sa păstrăm cat mai aproape de natură forma obiectelor folosite, fără a da un aspect prea prelucrat de mână omului.

*La plata în avans prin PayPal sau depunere în cont de Banca Transilvania, transportul prin Posta Romana este gratuit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena