sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Hearts. Roses. Pink. Lots of love.

Hearts. Roses. Pink. Lots of love. This could be a definition of our wedding.  As a thank you’ for all the ones that were next to us in that special day, we made some ceramic hearts (about 180-190, one for each guest). Each of tham had an unique design, as we used different pieces of lace to give them a 3D effect. After they dried, we painted each of them in two or three layers to get the perfect shade of pink! Then, we made a small satin bow on each of them and attached a message.
I think this was a good idea not only because our guest loved the favours and some of them still keep them, but also because it improved our team working skills  :)

Ne amintim cu drag cum am pregătit mici cadouri pentru fiecare invitat de la nunta noastră: inimioare din ceramică, unice datorită modelului realizat cu dantelă pe fiecare dintre ele, pictate mai apoi în două-trei straturi, pentru a obține nuanța perfectă de roz.
Suntem convinși că, pe lângă faptul că invitații noștri s-au bucurat de mica surpriză, pe care unii încă o mai păstrează, acest proiect ne-a fost de folos și în a clădi încă o cărămidă în aptitudinile noastre în ce privește munca în echipă, esențială în viața de cuplu!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena