duminică, 8 ianuarie 2017

Thank you, Sarah!

en
We love to see our customers happy. Nostalgically glancing through our sold products’ photos, I saw one that was specially close to my heart. Sold last summer, it went to Great Britain. The customer, a nice lady that also bought a nightdress, told us  some words about the experience of shopping from our online store:  The top is really lovely and very carefully made. I wore it over the weekend and it is very pretty and unusual. The night slip is also lovely. The package was sent and arrived quickly.
We’re devoted to our work and our hearts grow when we hear/read such beautiful words! Thank you, Sarah!

ro
Ne bucurăm mult când clienții noștri sunt mulțumiți. Privind cu nostalgie printre pozele cu produse vândute, am dat de o bluziță ce mi-a fost în mod special foarte dragă. Am vândut-o vara trecută, și a mers în Marea Britanie. Clienta, o doamnă drăguță, ne-a scris câteva cuvinte despre experiența avută în magazinul nostru online: ”Topul este chiar adorabil și lucrat cu grijă. L-am purtat în week-end și este foarte drăguț și neobișnuit. Și cămașa de noapte îmi palce mult. Coletul a fost trimis si a ajuns repede.”
Lucrăm cu multă sârguință și ne bucurăm mult când auzim sau citim asemenea cuvinte de apreciere pentru eforturile noastre! Mulțumim, Sarah!0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena