joi, 13 aprilie 2017

Ingrediente naturale, pline de Farmec,in cosmeticele tale

Omul e stăpânul paradoxurilor. Zeci de ani de cercetări și experimente au dus la inventarea unor substanțe chimice artificiale foarte inovatoare și cu diferite domenii de aplicabilitate. Odată cu trecerea timpului, tot omul, prin studiu, a ajuns la concluzia că natural is the best choice.  Din acest motiv, sunt la mare căutare produsele care sunt fabricate folosind ingrediente naturale și care nu se îndepărtează prea mult de natură.

Industria cosmeticelor e una ditnre ramurile direct afectate de aceste schimbări. În timp ce pentru unii contează doar profitul și rezultatele financiare, alții se ridică la anumite standarde, realizând cosmetice și produse de îngrijire în care folosesc ingrediente naturale.

După părerea mea, atâta timp cât pe piață se găsesc produse de îngrijire care menajează sănătatea organismului fiind realizate din ingrediente naturale de cea mai buna calitate, ar fi un sacrilegiu să aleg cu bună știință să folosesc altceva. Se pare că pielea este extrem de sensibilă, iar toxinele o pot afecta chiar într-o mi mare măsură decât afectează organele interne. Bazându-mă pe aceste informații, mereu aleg să folosesc produse la care să fie utilizate extracte naturale, cum ar fi cele din gama Farmec.

Marcă de încredere cu zeci de ani experiență în domeniu, așa cum vă povesteam săptămânile trecute, Farmec știe care sunt așteptările clienților săi și creează produse pe măsura aștepărilor lor. Eu, de exemplu, apreciez mai degrabă un produs cu ingrediente naturale și sănătos pentru corpul meu decât o substanță nocivă ascunsă sub masca unui ambalaj colorat, cu design complex și aspect spectaculos ori parfum exagerat.

Noua gamă de îngrijire Farmec include cosmetice cum ar fi: șampon, diferite creme, săpun lichid, produse pentru îngrijirea unghiilor și multe altele. Dintre toate, mi-am propus să vă aduc azi în atenție produsele cu extract de bambus.   

Crema-gel matifiantă,  de exemplu, are poprietăți benefice pentru ten. Extrasul de bambus sre efect astringent și antiinflamator, în timp ce celelalte ingrediente sunt Sebaryl, care reglează secreția de sebum, și Aquaxyl, un hidratant ce optimizează rezervele de apă ale pielii.  Astfel, produsul elimină problema luciului pielii la nivelul frunții, nasului ori a bărbiei, cauzat de pielea grasă, fiind în același timp ușor de aplicat și având proprietatea de a fi rapid absorbit de piele. O cremă la doar 13 lei, care poate fi comandată online și livrată imediat, reglează secreția de sebum și poartă cu succes sigla firmei Farmec.

Pentru a continua pe aceeași temă verde ca bambusul și la fel sănătoasă, te îndemn să testezi și săpunul lichid Fresh Bambus și Ceai verde. Tip gel, acest săpun lichid cu parfum reconfortant și plăcut prin discreție lasă o senzație de prospețime la nivelul pielii. Extractul de bambus are și aici rolul său, protejând pielea de apa clorinată pe care majoritatea o folosim. Din nou, raportul calitate-preț e unul plin de farmec: 500 g săpun lichid la doar 8 lei, produs în care s-au folosit ingrediente naturale și a fost realizat după o rețetă optimă.
  
Joacă-te și tu pe site-ul administrat de brandul românesc Farmec, adaugă produse la schema ta de îngrijire personală, citește și informează-te referitor la ingrediente conținute de cosmeticele pe care intenționezi să le folosești și, crede-mă, pielea ta îți va mulțumi!


Articolul participă la penultima probă a Spring SuperBlog 2017.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena