luni, 24 aprilie 2017

O masina echipata pentru copii

Am primit zilele trecute pe e-mail experienta unei prietene a carei viata e colorata de mititeii ei si m-am gandit ca vi s-ar parea interesant si voua:

 Cei trei „iezișori” ai noștri sunt în culmea fericirii. Mergem la bunici și se vor duce la râu. or intra cu încălțămintea în noroi și în nisip, iar când va 
deveni destul de grea, o vor arunca și vor merge cu tălpile goale. Pe prund sunt fel de fel de pietre colorate, cu forme diferite și bețe groase, nuielușe sub formă de suliță.
Vor transforma mașina într-un muzeu, fiindcă plâng după fiecare piatră plină de mătasea broaștei și după toate mizeriile care li se par interesante.
Nu putem să le smulgem din mânuțe puful de păpădie, papura, paiele, crengile de brad verde,  nimic nu poate fi aruncat până la curățenia generală din mașină după ce adorm. Se bat cu puf de păpădie, aruncă 
biscuiți pe jumătate mestecați pe jos, varsă sticluța cu suc de morcov...
- Ce bine că avem covorașe auto spune soțul!
Mă gândesc ce rușine mi-ar fi să duc mașina la spălătorie, fără ele. Am făcut imprudența să lăsăm portbagajul deschis, iar ei au răsturnat  oalele cu mâncare, pământ amestecat cu apă și frunze de plante tocate 
mărunt deasupra, în el să luăm mâncare de la țară pentru acasă...Noroc că tăvița portbagaj a fost la locul ei. Am scos-o înainte de plecare și am 
spălat-o bine, iar ei plângeau în hohote: 
- De ce ați aruncat mâncarea noastră pentru care am muncit din greu?
Am învățat de la alți părinți și învățăm la rândul nostru pe alții că o mașină plină de copii nu rezistă fără covorașe auto și tăvițe portbagaj pentru Audi, BMW, Kia, Opel, Skoda, VW, Seat, Ford, Hyundai, Mercedes, Peugeot.
- Primul lucru pe care-l facem când ajungem este să-i băgăm la baie, iar eu să curăț mașina, îmi spune sufletul meu pereche.
La întoarcere ne întâlnim cu prietenii noștri. Și ei sunt cu copiii. Oprim în  parcare să schimbăm impresii. Mă duc să deschid portiera, dar ea mă oprește energic: 
- Nu face asta, dacă vrei să-ți mai rămână o brumă de respect pentru noi! 
Am luat roșii copte de grădină și le-am pus la piciparele lor, iar acești sălbațici micuți le-au jucat cu piciorușele lor tot drumul. Podeaua a fost spălată cu zeamă de roșii.
- Dar aveți covorașe auto audi - întreb plină de speranță?
- Imaginează-ți că nu! La voi în mașină cum este?


- Bine. Ce bine ca exista cu Covorașe auto bmw altfel ar fi fost nisipul ca pe plajă. Ne-au turnat și pământ cu apă în portbagaj, acum s-a oprit „muzica”. Tot drumul ne-au reproșat că ei au muncit să facă mâncarea, iar noi am aruncat-o...Intenționez că organizez o conferință pentru cei care au copii și mașină.

Indiferent ce marcă ar deține, să-și doteze autoturismul cu ceea ce este necesar, pentru ca mizeria să nu intre în podea și portbagaj. Voi milita pentru preșuri auto vw Passat!

Ptc-auto.ro ne echipează mașinile pentru a face față jcului și neglijenței copiilor. Nu-i putem pedpsi pe micuți când trasformă autoturismul într-un câmp de joacă, fiindcă în asta stă farmecul vârstei, ci trebuie să fim destul de înțelepți pentru a împăca, după cum se pune: „și capra și varza”.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena