miercuri, 4 octombrie 2017

Hurom - mai mult timp pentru tine

           Am constatat că acum, în era vitezei, mulți dintre noi uităm să ascultăm, să admirăm, să savurăm... Prinși în ciclonul propriilor îngrijorări, ajungem uneori să neglijăm și să ne lipsim singuri de satisfacțiile pe care ni le pot aduce aceste capacități extraordinare cu care am fost creați. 

Când ai ascultat ultima dată de la geam trilul păsărilor, când te-ai oprit pentru o clipă să te bucuri de zumzetul unei albinuțe harnice?
Când ai admirat ultima dată norii, văzând în ei chipuri misterioase ori inimioare, ca și când erai copil?
Când ai savurat ultima dată un suc de fructe proaspăt stors, simțind cu fiecare papilă gustativă aromele ce se împletesc în pahar?

Cred cu tărie că și tu, și eu putem schimba ceva. Putem regăsi echilibrul necesar pentru a asculta, a admira, a savura din nou. Trebuie să cultivăm dorința pentru această schimbare și să începem să luăm măsuri concrete, ale căror rezultate pozitive ne vor motiva să transformăm acest „proiect” într-un stil de viață, să ne putem bucura pe îndelete de tot ce ne oferă natura.

M-a făcut să mă gândesc la toate aceste lucruri o simplă expresie citită pe site-ul de prezentare a unui produs. În aceste timpuri în care tot ce este rapid e extrem de apreciat, tot ce oferă viteză are șanse mai mari să ajungă în casele consumatorilor, această firmă îndrăznește să prezinte ca pe un atu „viteza ultra-lentă de rotație” a produsului lor. Nu, nu au o strategie de vânzări slab dezvoltată. Dimpotrivă, sunt pe piață încă din 1974, devenind lideri mondial pe segmetul lor de produse. Ce îi diferențiază de toți ceilalți e felul în care au pus tehnologia în slujba omului, oferind acestuia din urmă mai mult confort, bucuria de a savura și, de asemenea, o sănătate mult mai bună.
 
 

Hurom, căci la această companie mă refer, produce storcătoare de fructe și legume de ultimă generație, iar Hurom HZ Alpha, cel mai nou produs al lor, este un storcător vertical cu presare la rece, tehnologie avansată de stoarcere și viteză ultra-lentă de rotație. Am înțeles, citind mai mult din descrierea produsului, despre motivul pentru care aparatul e conceput în acest fel: doar așa eu, consumator al sucului, ajung să mă pot bucura de întreaga cantitate de vitamine și minerale din fructele, legumele ori chiar frunzele folosite. Designul modern al aparatului Hurom HZ Alpha, faptul că oferă garanție 10 ani la motor și doi ani la celelalte piese, dar și eficiența lui ar putea fi motive suficiente să te îndrăgostești și să îl iei acasă (mai ales că statisticile arată că durata medie până la livrare este de 23 de ore, și au și o opțiune interesantă, cu ajutorul căreia poți testa produsul chiar la tine acasă timp de patru zile pentru a te asigura că se potrivește exigențelor tale, ba mai mult poți găsi și multe promoții Hurom). 
Cel mai important motiv din perspectiva mea e însă faptul că te învață să savurezi din nou. Cele câteva minute în care îți faci singur gustarea plină de vitamine te vor face să te numeri printre oamenii ce știu să se bucure de viață, trăind-o liniștit, frumos. După ce vei face parte din rutina ta zilnică faptul de a consuma fructe și legume în această formă, corpul tău îți va mulțumi. Nu vei mai fi unul dintre cei 81% de oameni care nu consumă suficiente fructe și legume. Ba mai mult, tu, eu și apropiații noștri putem face acest procent imens să scadă. Cum? 

Eu am aflat de Hurom și aparatele sale pentru sucuri 100% naturale, am scris despre ele și astfel sute de oameni vor citi despre cât de ușor poți face o schimbare imensă în viață. Tu, la rândul tău, savurează și vorbește. Spune și altora ce bine e să faci primul pas spre o viață plină de culoare, energie și sănătate. Campaniile televizate ori imensele panouri publicitare își au rolul lor și își fac bine partea. Totuși, eu consider că  recomandările personale sunt modul cel mai bun de a îi ajuta pe cei din jur să își reeduce simțurile și gusturile și să devină mai informați în ce privește necesitățile organismului lor. 

 Depinde de noi să ne regăsim, să putem din nou să ascultăm, să admirăm, să savurăm...Articol scris cu drag pentru SuperBlog 2017.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena