duminică, 14 ianuarie 2018

I am limitless!

Dragă om, creatură înzestrată cu inteligență şi sentimente, 

Îți scriu câteva gânduri, fugare de ceva timp prin mintea mea, pe care acum am decis să le fac captive foii de hârtie (fie ea şi virtuală). Iți voi vorbi despre lucruri simple, ca să putem simți și rosti într-un glas: "I am limitless".

Oricât de mult ți-ai dori să rămâi la starea de confort pe care cu eforturi ți-ai creat-o în urma muncii de ani buni, să ştii că schimbarea e inevitabilă. Chiar dacă sentimentele îți sunt la locul lor și în inima ta e exact cine trebuie, lucrul acesta e în continuă schimbare. Nu lăsa să treacă nicio zi fără să adaugi acolo, în adâncul sufletului, încă o piesă la puzzle-ul complex pe care cei dragi ți-l formează în inimă! 

Din când în când vei avea nevoie și de un reset. Știi că toate dietele încep, ca un clișeu, lunea. Iți propun o schimbare: nu mai astepta următoarea zi de luni. La urma urmei, suntem în ianuarie, care nu e începutul unei săptămâni, ci al unui nou an. Ce moment mai bun decât acesta ai putea găsi pentru a face schimbări majore în viață?
Îți dau exemplul meu. Am multe obiective pe plan personal pentru 2018. La unele am început sa lucrez deja.  

Clasic, mi-am propus să fiu mai bine organizată. Munca mea pretinde sa intru în contact cu mulți oameni și îmi doresc să fluidizez comunicarea cu aceste persoane ce au încredere în mine și își lasă aspectul exterior în seama mea, permițându-mi să le creez ținute pentru cele mai importante evenimente din viața lor.

Vreau sa devin mai ordonată. Încântarea ca am propriul atelier de de multe ori umbrită de munca pe care trebuie sa o depun pentru a aranja fiecare lucru. Simt nevoia ca acum, în 2018, să îmi creez un concept prersonalizat de depozitare a materialelor și furniturilor, astfel încât să reușesc în doar câteva minute zilnic să ordonez totul, până la cea mai mică mărgeluță.

E evident că, devenind mai ordonată și mai organizată, voi avea mai mult timp pentru mine. Vreau să pot crede şi spune cu tărie: I am limitless. Timpul acordat propriei persoane s-ar putea cuantifica, în cazul meu, în kilograme pierdute, ce se vor transforma în mai multe haine din garderobă pe care să le pot purta, mai multă energie, mai puțină oboseală. Știu că și tu ai simțit cel puțin o dată pe parcursul anilor nevoia de schimbare în acest domeniu sensibil.Dacă da, știi bine că motivația e cheia, și că de obicei roadele sunt mai bogate dacă ai susținere, dacă cineva îți e alături în reset-ul pe care ți l-ai propus. 

Și, că tot veni vorba de reset, am găsit o soluție ce promite a fi o rețetă de succes. Nu oferă doar promisiuni obscure, ci rezultate clare, realiste, însoțite de testimoniale ale unora dintre cele 5000 de persoane ce și-au schimbat modul de viață cu ajutorul acestui program, în cei cinci ani de când a fost inițiat. Nutriție și slăbit – sunt cele două aspecte pe care I am limitless pune accentul, și totuși nu se opresc la a își ajuta clienții să dea jos un număr de kilograme, care să revină la finalul perioadei de dietă. Nu, ci își ajută clienții, cărora le devin prieteni și susținători, să învețe un nou stil de viață și să îl implementeze cu succes nu doar pentru propria persoană ci pentru întreaga lor familie, astfel producând schimbări demne de admirat, de lungă durată.


 La o privire rapidă asupra planului Reset pentru cele trei luni, am ochit câteva lucruri pe care cu certitudine aș vrea să le aprofundez, cum ar fi:
*ce proveniență au poftele și cum să le stăpânesc?
*care sunt procesele ce stau în spatele slăbitului?
*beneficii și riscuri legate de consumul de carne, lactate și produse ce conțin gluten;
*nutriția ce contribuie la aspectul sănătos al pielii;
*strategii de slăbit atunci când ești la evenimente ori ieșiri cu prietenii.



Acestea sunt doar câteva dintre subiectele abordate în video-urile limitless, iar cel mai mare avantaj este că le poți urmări din intimitatea căminului tău, întrucât întreg programul se desfășoară online, pe parcursul a trei luni pline de informații utile și de susținere pentru atingerea obiectivului – 10-18 kilograme în minus, în funcție de determinarea ta, dar și de reacția organismului la stimuli și de numărul de diete anterioare.

foto: pinterest.com
Cunoscându-mă, știu că acest gen de program ar constitui motivația de care am nevoie pentru a face schimbarea atât de necesară și de binevenită, mai ales acum, în perioada începuturilor...

În încheierea acestor rânduri pe care ți le-am scris cu drag și cu speranța că obiectivele mele-ți vor servi drept inspirație, te îndemn, dragă om, creatură înzestrată cu inteligență şi sentimente, să faci din schimbare rutina ta zilnică, găsind în acest fel succesul și satisfacția resetului.


Cu drag,

Your limitless friend


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena