luni, 26 ianuarie 2015

Jurnal "Floare albastra" - PRET NOU 55 LEI (redus de la 95 lei)

Jurnal handmade, unic si plin de eleganta, perfect sa-ti gazduiasca cele mai ascunse ganduri. Din panza de casa veche, un mileu delicat si o floare albastru cu bej, decorata cu perlute. Cele 65 de file sunt antichizate si au dimensiunea de 10x15 cm, iar coperta are 12x16 cm.


Handmade diary. Or a definition of delicacy. This is a full of refinement and elegance shelter for your deepest thoughts.

Granny was happy to see that the work she did about 50 years ago is still appreciated. Though we don't use anymore this homespun tissue, we found a perfect way to avoid forgetting it. We combined it with a handmade white delicate doily and an ethereal flower in shades of beige and blue, embellished with freshwater pearls.

It contains 65 pages (130 counted both sides). Cover’s size is 16x12 cm (6.3x4.7”), and the pages are a little smaller: 15x10 cm (5.9x4”). Some of the pages are burnt, others are torn, but you can use any kind of pencil or pen to write on them. The item is entirely handmade and the burnt or torn pages are made on purpose, in order to make it unique and special.
@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena