marți, 10 februarie 2015

Deliciul soaptelorŢi-ai pus mâinile puternice peste umerii mei şi mi-ai atins inima. Pentru că, aşa cum apa albastră şi clară a mării vine cu valuri înspumate şi mângâie nisipul, fiecare atingere şi şoaptă a ta îmi învăluie sufletul şi mi-l îmbracă în cele mai fine mătăsuri - în fericire, în linişte, în sentimentul acela plăcut că îţi aparţin - în acelaşi timp eliberându-l mai mult decât a fost vreodată - pentru că tu mă înveţi să-ţi vorbesc ce gândesc, iei de peste cele mai profunde sentimente ale mele tot ce le acoperea până acum. 

Îţi tot vorbesc în fiecare zi despre fluturi. Dar doar în clipa când am fost lângă tine şi mi-ai arătat cu câtă veselie zburdă prin aer am realizat ce miracol e că două aripi firave pe care o simplă atingere le poate spulbera pot oferi un spectacol impresionant. 

Cele două aripi suntem noi doi. Plini de culoare şi veselie, dar şi fragili şi sensibili. Putem să ne luăm zborul înspre zări nemaivăzute şi înspre momente de vis dacă lucrăm ca o echipă, dacă tu eşti cealaltă aripă a mea iar eu sunt cealaltă aripă a ta, iar ceea ce ne leagă e iubirea!
@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena