luni, 13 februarie 2017

Pune-ti amprenta pe instrumentele ce te ajuta sa iti realizezi munca!

 
Am fost mai mereu pasionată de pixuri, caiete și agende de toate culorile și formatele. Aveam colecții întregi, fiecare obiect servind unui scop precis. Scriam mărunt, mărunt și foarte ordonat, iar ideile-cheie erau mereu subliniate cu altă culoare și marcate cu tot felul de steluțe, inimioare și alte simboluri grafice. Inspirată de mama mea, am început și eu să îmi personalizez obiectele scriindu-mi inițialele pe prima pagină. Atunci, înainte de a mă căsători, erau primele trei litere din alfabet, și aproape că le desenam, alăturându-le bulinuțe, floricele și frunzulițe, astfel încât procesul de personalizare îmi lua uneori chiar ore.

Înre timp, am descoperit noi metode de a avea obiecte personalizate, la nivel mult mai profesionist. Un exemplu este Urban Print. De la o primă privire aruncată asupra site-ului mi-am dat seama cât de bine structurat este, categoriile de produse fiind bine definite și explicite.

De exemplu, oferta de pixuri personalizate conține peste 150 de produse, din toate categoriile de preț. Pentru fiecare dintre ele sunt oferite detalii precum dimensiunea, suprafața imprimabilă și o descriere amănunțită a produsului și a caracteristicilor sale. Pixuri flexibile, pixuri cu accesoriu floricică 3D (vă dați seama că acestea mi-au atras  în mod deosebit atenția), evidențiator în formă de sticluță de lac de unghii sau tub de acuarela, dar și pixuri cu led – toate acestea pot fi personalizate după bunul plac al clientului. Impresionant!

Am aruncat o privire și ofertei de agende personalizate. La prețuri accesibile se realizează personalizări pe diferite ogende și bloc notes-uri, foarte elegante ca format și stil. Cum spuneam mai devreme, mă atrage posibilitatea de a evidenția în pagină ideile principale. De aceea mi-a atras atenția un blocnotes cu spirală, 80 de pagini, cu suport pentru pix, bilețele adezive colorate și un plic atașat pe copertă, numai bun pentru păstrat lucrușoare mărunte, în funcție de destinația agendei. Dimensiunile blocnotes-ului sunt de 158x178 mm, cu suprafață imprimabilă de 70x150 mm, iar prețul nu depășește cu mult 15 lei. Atractiv, nu?!

Un alt lucru care mi-a atras atenția când am răsfoit paginile site-ului Urban Print a fost politica bine documentată a magazinului, astfel încât atât producătorul, cât și clientul, sunt protejați de eventuale neplăceri. Sunt menționați termenii de livrare a obiectelor personalizate și e evidențiată necesitatea atenției acordate de client în momentul în care analizează macheta, astfel încât după acceptul bunului de tipar din partea cumpărătorului, firma nu e responsabilă de greșeli descoperite ulterior.

Vă recomand să aruncați o privire asupra site-ului și să citiți despre tehnologia folosită în personalizarea obierctelor, firma folosind aparatură de ultimă generație. De asemenea, dacă ați apelat la serviciile Urban Print sau intenționați să o faceți, m-aș bucura să vă aflu părerea într-un comentariu.

Așadar, personalizare plăcută!      0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@CorinaB. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

© Corina Toldas Atelier, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena