joi, 23 martie 2017

Pasi pe nisip spre Hotel Aurora Mamaia

Îmi amintesc de o comparație făcută de o cunoștință mai veche, la o ieșire pe malul mării. Așa cum bubulița de mare (o vietate a cărei denumire științifică nu am reușit să o găsesc) se alipește de scoica pe care își găsește adăpostul, așa trebuie să ne fie și iubirea: atât de puternică încât nimic să nu o poată înlătura. 



Asta e doar una dintre lecțiile pe care le-am învățat datorită mării. Sentimentul acela când, după un an sau mai mult, revezi imensa întindere de ape, e unic și greu de descris în cuvinte, cel puțin pentru mine. Sentimente profunde mă leagă de mare și aș fi dispusă să călătoresc fie și doar pentru o zi până în celălalt capăt de țară ca să simt briza, să las valurile să îmi acopere ușor picioarele, să simt soarele fierbinte și să văd zborul pescărușilor. ..

În privința aceasta, eu și soțul meu avem idei diferite, care, după toate studiile mele, depind de modul în care ne-am petrecut fiecare vacanțele  înainte să ne cunoaștem. Dacă pentru mine marea e un fel de simbol al relaxării totale, lui muntele îi dă acest sentiment de libertate.  Ceea ce contează este că am învățat amândoi să fim flexibili și să nu ne răpim unul altuia micile bucurii din cauza unor preferințe egoiste. 

Îmi place să îi povestesc de multe ori dragului meu soț  ce ar însemna vacanța ideală la mare pentru mine. Confortul depinde  de locul de cazare în primul rând. Dacă este asigurată o curățenie exemplară, eu nici nu aș mai avea pretenții suplimentare. Am găsit însă un hotel care oferă mai mult decât atât: Hotel Aurora Mamaia. Am aflat că ei acordă deosebită importanță condițiilor de cazare în hotel și tocmai de aceea  renovează și aduc anual îmbunătățiri, astfel că oferă standarde ridicate. Printre facilitățile puse la dispoziția clienților se numără accesul gratuit la piscină, locul de joacă pentru copii, restaurantul cu specific românesc, foarte încăpător, serviciul de păstrare a obiectelor de valoare, păstrarea bagajelor și primirea corespondenței, ba chiar și  trezirea la cerere. 


Sunt convinsă că la acest ultim serviciu nu aș apela aproape niciodată, dacă aș fi în vacanță la mare.  E unul dintre lucrurile pe care îmi place să le fac în vacanțe: să nu mă sim presată de o oră fixă. Deși, din cauza obișnuinței, m-aș trezi probabil la aceeași oră, ideea că nu trebuie să ajung undeva sau să fac ceva anume mă relaxează enorm. 

Odată cazați într-un hotel la mare, ce mai urmează? Plaja, bineînțeles! Ador să stau la soare la infinit, să mă întorc de pe o parte pe alta, să citesc stând pe burtă, pe prosop, apoi să dorm în timp ce razele aurii mă învăluie, să mă trezesc de la țipetele copilașilor înspăimântați și, în același timp, amuzați de valuri... Să intru în apă, să văd cât mă pot îndepărta de țărm și apa încă să fie suficeient de limpede ca să pot vedea nisipul din adânc... Apoi să mă întorc pe cearșaf și să las soarele să mă alinte până la apus... Parcă, doar gândindu-mă, simt deja fierbințeala aceea plăcută emanată de întregul trup inundat de soare, parcă văd deja cum bronzul îmi îndulcește trăsăturile... 

Ce bine că suntem deja pe final de martie... că nu mai e mult până la vară, că am găsit o ofertă bună de cazare la hotel Aurora, unde ne așteaptă distracția la piscină! Relaxarea estivală se apropieeee!



Text scris pentru proba 8 a Spring SuperBlog 2017.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena