luni, 20 martie 2017

Swiss - Sweet Love Story

Chiar dacă limba sufletelor pereche n-are nevoie de traducător, inimioarele, floricelele și balonașele de săpun nu se vor ridica niciodată la standardele unui părinte grijuliu a cărui fiică s-a îndrăgostit incurabil de un cetățean de naționalitate străină. Povestea asta, pe care am auzit-o recent, m-am gândit că merită spusă și că v-ar plăcea să o citiți atât vouă, cât și juriului probei 7 din cadrul Spring SuperBlog 2017

Zilele treceau parcă în zbor, iar fetița lor devenise acum o tânără frumoasă, inteligentă și implicată în proiectele pe care și le propunea. Singurul lucru ce îi îngrijora era că și-a găsit jumătatea în altă țară, după un curs la care participase cu câteva luni în  urmă. Că era chipeș nu puteau nega, însă experiența le spunea că acest lucru valorează mult prea puțin odată ce primii fluturași încep să dispară. Aveau încredere în ce-au crescut, în maturitatea fiicei lor, și o credeau atunci când le vorbea despre calitățile lui. Dar își doreau mai mult și nu puteau comunica liber cu el din cauza diferențelor lingvistice. 

Tânărul înamorat era și el frământat de situație. Ținea mult să îi cunoască părinții și își dorea să le vorbească despre sentimentele profunde care i se cuibăriseră în inimă și în minte, dar cum? Și-a propus să le scrie o scrisoare. Dacă iubita lui ar fi tradus-o, în mintea părinților ei ar fi putut să apară incertitudini și teama că tânăra îndrăgostită a adus îmbunătățiri rândurilor scrise de el... Să încerce să o traducă singur, cu ajutorul uneltelor disponibile gratuit pe internet? Totul s-ar fi transformat, cu siguranță, într-o înșiruire ilogică și cel mai probabil penibilă de cuvinte, care ar fi dăunat mai degrabă decât să-l ajută să se apropie de cei doi oameni minunați. Își imagina privirea îngrozită a posibilei viitoare soacre în timp ce încerca să descifreze, printre greșeli gramaticale și de sens, mesajul său. Îl vedea parcă pe tatăl iubitei lui râzând în hohote și luându-și fiica peste picior: „Bine că voi vă-nțelegeți din priviri, că altfel...”. Se mai gândea și la vecina bârfitoare ce mereu se autoinvită la ei la cafea – cu siguranță ar fi dat cu ochii de scrisoare și, în nici câteva ore, întreg cartierul urma să afle ce ginere agramat își luau X-uleștii... 

Dacă tânărului din istorioara noastră îi venea greu să lase la voia întâmplării felul în care urmau să îi fie redate gândurile într-o altă limbă, atunci cu atât mai mult aceasta este o problemă când vine vorba despre traducerea unor documente oficiale sau acte importante, domenii în care cu siguranță nu aștepți înțelegere din partea celor cărora li se adresează. 



Pentru astfel de situații există Agenția de traduceri Swiss Solutions, care realizează traduceri specializate în 80 de limbi și servicii de interpretariat în mai mult de 50 de limbi. Pe lângă profesionalismul garantat în mai multe rânduri, inclusiv prin includerea agenției în Topul celor mai importanți furnizori de servicii de traduceri din Europa de Est, îmi place mult că echipa Swiss Solutions are obiective clar stabilite și enunțate, dintre care mi-am luat libertatea să preiau de pe site-ul lor câteva: „Să lucrăm zi de zi cu pasiune. Să inspirăm. Să fim transparenți. Să facem diferența.” 

Pentru că profesionalismul îi definește, au creat un sistem prin care, în timpul programului de lucru, asigură potențialii clienți că le pun la dispoziție  o estimare de preț pentru traduceri în doar 15 minute, în schimbul unui... zâmbet! Fie că e vorba de traduceri generale ori specializate, cum ar fi traduceri juridice, medicale, tehnice sau din domeniul IT, ei sunt la un click distanță, pregătiți să își ofere serviciile ireproșabile.

Așa că, indiferent de situație, ori că e vorba de fluturași, relații interumane sau documente oficiale ce trebuie traduse, nu uitați că toate argumentele sunt pro Swiss Solutions!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena