duminică, 9 aprilie 2017

Splend`or - pentru un plus de pretiozitate si stil

Am privit dintotdeauna cu admirație spre creatorii de bijuterii. Mi se pare o artă neasemuit de delicată și precisă, din mâinile bijutierului ieșind mici comori. Așa sunt, de exemplu, bijuteriile prezentate în magazinele Splend’or, un brand de renume în întreaga țară. Dacă ești în căutare de idei de cadouri, îndreaptă-te spre cel mai apropiat magazin  Splend’or, unde cu siguranță vei găsi bijuterii și accesorii cu prețuri variate, în funcție de bugetul pe care dorești să îl aloci.
 Ce admir și apreciez cel mai mult atunci când intru într-un magazin este aspectul ordonat. La acest capitol magazinele Splend’or excelează, fiecare bijuterie fiind aranjată cu atenție și pusă în valoare, astfel încât tu, clientul în căutare de ceva special, să poți găsi cu ușurință piesa care întrunește caracteristicile visate.


Îți recomand să începi prin a îți face ție un cadou, care să îți însenineze zilele viitoare și pe care să îl păstrezi ca pe o amintire dragă. Poartă bijuteria aleasă atunci când vrei să scoți din anonimat o ținută care ți se pare ternă – bijuteriile Splend’or au capacitatea parcă miraculoasă de a aduce un plus de prețiozitate și finețe oricărui outfit.

Țin minte că a durat mult timp din momentul în care am început să îmi doresc un colier din perle până mi-am cumpărat unul. Senzația când l-am ținut în mână a fost extraordinară, un vis împlinit, fiecare perlă fiind o minune plină de finețe obținută printr-un proces impresionant! Pe mine mă impresionează colecția Majorica. Dintre piesele cu perle recunoscute ca fiind „de Mallorca”, confecționate prin simbioza unor elemente naturale, organice și marine, astfel că sunt identice cu perlele veritabile din toate punctele de vedere.

Aș recomanda clientelor mele să poarte colecția Majorica împreună cu creațiile mele. Piesa mea preferată sunt cercelușii Majorica Intemporal, dintr-un „cuibușor” de argint în care și-a găsit adăpost o minunată perlă. Aparenta lor simplitate insiprată de designul necomplicat e tot de ce are nevoie o femeie rafinată, îngrijită și plină de stil. Aș alege să port eu însumi cerceii Intemporal, sau să îi recomand spre a fi purtați cu un top simplu, din voal fin și fluid, astfel că perlele ar fi elementul care dă valoare și sclipire delicată ținutei.Tot în colecția Majorica găsești și brățări, coliere ori inele, toate lucrate cu aceeași grijă pentru detalii și în același stil rafinat și elegant. Ești în căutare de un accesoriu special? Alege și tu să ieși în evidență cu bijuteriile potrivite, alături de Splend’or – pasiune pentru bijuterii!        

Articol înscris la Spring SuperBlog 2017, proba 15.   

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena