joi, 8 iunie 2017

Ce sa nu fac atunci cand aleg mobila pentru locuinta mea

De curand am ales mobila la comanda  pentru locuinta mea. Am vrut mobila la comanda deoarece nu am gasit prin magazine sau pe site-urile online nimic sa imi placa intr-adevar si sa aiba dimensiunile potrivite pentru locuinta mea.

Experienta asta cu mobila m-a facut sa-mi dau seama de faptul ca sunt anumite lucruri pe care nu trebuie sa le fac atunci cand vreau sa comand mobila. Daca te intereseaza, iata ce nu trebuie sa faci nici tu:
 
1.      Nu alege ce le place altora
Cand alegi mobila trebuie sa alegi ce iti place tie si ce le place persoanelor cu care locuiesti. Nu trebuie sa alegi ce le place altora, ce e la moda sau ce iti recomanda anumite magazine. Casa mobilata va fi a ta, nu a altora.

2.      Nu ignora dimensiunile
Intotdeauna cand cumperi mobila tine cont de dimensiuni. Si nu doar de dimensiunea mobilei, ci si de dimensiunea spatiului in care vrei sa o asezi. Nu ignora dimensiunile daca vrei sa nu ai surprize neplacute. 

3.      Nu te opri la un singur magazin
Exista o multime de magazine de mobila, fapt pentru care e bine sa vezi produsele si preturile in mai multe. Chiar nu ai motive pentru a te opri la primul magazin care-ti iese in cale. 

4.      Nu evita magazinele online
Tine cont si de existenta magazinelor online de mobila. In magazinele online sunt o multime de tipuri de piese de mobilier. Gama de produse este foarte vasta. Nu evita astfel de magazine, mai ales atunci cand locuiesti intr-un oras mic si nu ai magazine mari de mobila. 

5.      Nu ignora posibilitatea de a alege mobila la comanda
Mobila la comanda poate fi o alegere minunata, deoarece ea se va potrivi perfect in locuinta ta. Chiar daca dureaza mai mult pana e gata si poate costa ceva mai mult, se merita. Nu ignora aceasta varianta. Daca te intereseaza mobila la comanda de calitate, vezi pe MobiliCasa.ro. 

6.      Nu pune cel mai mare accent pe pret
Pretul este intr-adevar important, dar nu e cel mai important aspect. Aloca-ti un buget realist si asigura-te de faptul ca vei cumpara o mobila de calitate. Decat sa schimbi mobila des pentru ca se deterioreaza, mai bine cumpara din start mobilia de calitate. 

Acestea sunt lucrurile pe care trebuie sa le eviti daca vrei sa faci o achizitie cat mai corecta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena