luni, 9 octombrie 2017

Esti si tu gata de selfie?

         Ta-dam-ta-dam... Ta-dam-ta-dam... Să intre mirii! Înveșmântată într-o rochie de prințesă, cu trenă, cusută din zeci de metri de materiale fine, tânăra viitoare doamnă pășește grațios și hotărât, la brațul iubitului ei, în fața a zeci de invitați curioși... Nimic nu-i poate umbri bucuria acestei zile unice.


Nici măcar coșul apărut în dimineața nunții... 


Serios vorbind, care sunt șansele ca un ten curat, fără probleme cu acneea, să fie „invadat” chiar în ziua cea mai importantă și plină de fast, în acele momentele acelea când e, mai mult decât oricând, în atenția tuturor?   


Mireasa aceea am fost eu. Evident, prima reacție când am văzut „intrusul” a fost de panică și îngrijorare. Până când mi-am dat seama că în niciun caz nu voi fi părăsită „în fața altarului” dintr-un asemenea motiv stupid. Am hotărât să fiu frumoasă, cea mai frumoasă. Am decis că acea zi de primăvară timpurie era momentul perfect să fiu fericită! Fie sub influența emoțiilor intense, fie ca urmare a acestei hotărâri a mele, am putut păși cu încredere, dansa cu grație și zâmbi din tot sufletul la începutul poveștii noastre, în acea zi când din doi am devenit una. 


Nu cu aceeași ușurință am trecut peste episoade de genul în timpul liceului. Fire timidă, emotivă și destul de retrasă, apariția unui coș ajungea în mintea mea la nivel de tragedie. Erau primele zvâcniri ale trendului selfie-urilor, iar eu... tocmai când se ivea ocazia pentru cel mai tare selfie, eram invadată de coșuri...


Nu sunt o nostalgică a acelor vremuri, dar dacă ar fi să pot schimba ceva, aș vrea să fi cunoscut eficacitatea produselor anti-acnee de la Farmec încă de pe atunci. Cu ingrediente de ultimă generație, care garantează efectele pozitive asupra tenului, dar și un design modern și atractiv al ambalajelor, Gerovital Stop Acnee m-ar fi scos din multe încurcături. De fapt, am devenit o fană a produselor Farmec încă din această primăvară când, în urma participării la Spring Super Blog, am primit cadou o cremă de mâini, una de față și o apă micelară, toate cu extract de orhidee, de la firma clujeană. După aceea, convinsă de calitatea produselor, m-am îndreptat de multe ori spre rafturile „cu f(F)armec” atunci când am avut nevoie de produse cosmetice.


Ce mă încântă la gama Stop Acne este faptul că etapele necesare sunt clar explicate atât pe site-ul Gerovital, cât și pe produsele ce se pot folosi pentru un ten curat. De la curățare la tratare și, mai apoi, camuflare până la obținerea efectelor finale, specialiștii ne pun la dispoziție prin intermediul acestei game o schemă de tratament eficientă.


 
Cred că o primă etapă ar fi achiziționarea kitului tratament cosmetic Gerovital Stop Acnee, potrivit începând de la 16 ani, recomandat până la 25+ (hi hi, ce mă bucur că mă mai încadrez un pic la categoria de vârstă!), pentru ten mixt sau gras. Kitul conține un Gel Spumant Purifiant, ce corespunde etapei de curățare, și o Cremă-gel Sebum-Control, ce face parte din etape de acțiune. Mai mult, Crema ultra-activă din kit, de 15 ml, se aplică local în zonele cu acnee și coșuri, având rezultate evidente. Un plus pentru farmec este că includ în acest kit și un pliat informativ cu informații interesante inclusiv despre cauzele acneei, astfel că te ajută să rezolvi problema din profunzime, nu doar efectele vizibile.   
   Îți las aici imagini cu acest kit și sunt nerăbdătoare să aflu dacă, în lupta pentru o piele sănătoasă, ai testat produse din această gamă și cum ți s-au părut. Te-au ajutat să fii gata de selfie?


Articol scris pentru SuperBlog 2017.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena