luni, 13 noiembrie 2017

Edifier oferă sisteme audio de înaltă generație



Internetul e împânzit de articole, video-uri, cărți – gratuite ori contra cost – cu scopul de a te învăța să vinzi. Cei mai buni pot vinde chiar și o șosetă desperecheată la preț de ciorapi de lână organică, și asta cu eforturi minime. Pentru ceilalți, e nevoie de muncă și cuvinte bine calculate.
În general, cumpărătorul merge la cumpărături având în minte o nevoie de-a sa. Realist vorbind însă, majoritatea lucrurilor pe care le cumpărăm fac parte din categoria dorințe – lucruri ce nu ne sunt vitale, însă la care tânjim, crezând că sun startul spre o viață mai comodă, mai plăcută. Practic, doar de hrană ne depinde viața – fără de restul lucrurilor putem supraviețui... însă oare mai știm cum?
Din acest motiv, un vânzător care e în același timp bun psiholog va ști să citească, prin conversații aparent banale, care este fundația dorinței clientului și să zidească peste aceasta, cărămidă pe cărămidă, detalii ce să alimenteze dorința și să conducă spre rezultat – vânzarea.
Unul dintre produsele ce se încadrează cu siguranță în categoria de dorințe pătimașe pentru unii este sistemul audio S2000Pro de la Edifier. Tehnologie de ultimă generație, într-un design plin de eleganță, acest sistem e conceput pentru a da sunetului o altă dimensiune. Un produs exclusivist, este conceput astfel încât cartea lui de vizită să fie calitatea durabilă și aspectul luxos, acesta este o soluție audio premium, ce merită testată.
Ca vânzător, aș alege să menționez toate specificațiile tehnice ale sistemului audio doar unui client despre care îmi dau ușor seama că are cunoștințe în domeniu și că poate distinge diferența între produsul pe care i-l prezint și un altul, de tehnologie mai puțin avansată.
Pentru o persoană ce dorește să cumpere un astfel de sistem pentru a își oferi o experiență unică și a îmbunătăți design-ul locuinței, m-aș axa pe aspectul deosebit al produsului, dar și pe calitatea sunetului pe care o oferă, dând posibilitatea testării în magazin.
Clienților care cumpără online le-aș vorbi despre momentele de neuitat ce pot trăite având la dispoziție un astfel de instrument unic, conceput pentru înregistrarea și mixarea muzicii chiar acasă. Aș folosi imagini reprezentative, atât cele standard pentru produs, cât și unele ce să ilustreze aspectul sistemului audio într-un living spectaculos, poate chiar poze surprinse în timpul unei petreceri în care atmosfera plăcută e întreținută datorită muzicii.
Cum spuneam în paragrafele introductive, aș vedea care este dorința și m-aș axa pe acel domeniu, arătând în ce fel sistemul S2000Pro o satisface și oferă chiar mai mult decât atât.
Ție, care citești acest articol și nu ai fost pus niciodată în situația să vinzi ceva, vreau să îți spun că în spatele acestor tehnici nu e nicio înșelătorie. Persoana care intră în contact cu un obiect, în acest caz un sistem audio, are o sumă de bani alocată pentru acest lucru și dorește să îl cumpere. Un vânzător bun nu face decât să potențeze atuurile produsului său, ajutându-l să facă alegerea cea mai bună și profitabilă. Așadar, nu merge la cumpărături circumspect, văzând în orice afirmație a vânzătorilor o metodă de persuasiune ori o tehnică de vânzare. Studiază bine piața și vei ști alege ce e mai bun!





Articol scris pentru SuperBlog.         

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena