vineri, 24 noiembrie 2017

SHARE and PLAY cu WU XING

Din intimitatea căminului, serile reci de toamnă par mai blânde. Și totuși, alegi sa le petreci înăuntru, împreună cu prieteni dragi. Știu că și tu ai preferat de multe ori comoditatea propriei case pentru o cină cu oameni pe care îi admiri și alături de care te simți bine - şi asta deoarece discuțiile se încing de multe ori, culminând cu hohote de râs prea puțin discrete pentru orice restaurant.

Formula perfectă e de patru. Patru stomacuri neliniștite se îmblânzesc nesperat de ușor, iar rețeta e mâncarea chinezească  de la WU XING. După savurarea bunătăților din cutii, totul devine o joacă! Finalul mesei e abia începutul distracției.
Gândește-te ca fiecare cutie de la mâncare poartă cu sine o trăsături a personalității acelui tip de persoană care reușește sa păstreze relații bune e cu toți cei din jur. Sa zicem, 12 cutii care poarta 12 calități și trăsături. Iar cele patru perechi de bețișoare sunt liantul intre aceste calități. Scrieti biletele pe care sa fie enumerate acestea, apoi extrageti cate trei. Fiecare dintre cei patru prieteni poate mima calitățile pe care cutia lui le poartă. Odată ce enigma fiecărei cutii e dezlegată, aceasta e amplasată în centrul mesei. Rand pe rand, formați o inimă uriașă din cele 12 cutii și apoi încercați sa folosiți cele 8 bețe pentru a interconecta calitățile de care de comun acord decideți ca nu v-ati putea lipsi în relația voastră de prietenie. Va fi ușor? Va fi greu. Asta depinde de voi. Cert e că va fi spre folosul vostru, al celor patru, întrucât veți constata la finalul acestui joc cu niște aparent simple cutii de mâncare ca va cunoașteți mai bine, dar și ca timpul petrecut împreună poate fi nu doar amuzant, ci  divertismentul poate lua o forma educativă și utilă în dezvoltarea personală.

Nu știu dacă ați aflat despre campania SHARE AND PLAY a echipei WU XING. Fiecare comanda în grup sporește șansele de câștig.  Și,  cum tehnologia a făcut ca fotografia sa fie ceva la îndemâna oricui, o poza cu rezultatul imaginației voastre clădit din cutii WU XING va aduce șanse de a câștiga premii consistente! Eu zic: GIVE IT A TRY! Succes și pofta buna!Articol conceput pentru SuperBlog, cu drag.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena