joi, 12 ianuarie 2017

Special gown (ro/en)en

A client sent us today a photo of her wearing one of our unique dresses, designed specially for her. She looks so elegant, refined, delicate! Sewing this dress was a challenge because of tha small amount of time we had, because of the circumstances. We've sewn hours and hours pieves of lace one next to the other so that we make a beautiful and compact pattern - and we like to think we did it! This lady's girl also wore a similar dress, and for her little brother we' made a bow-tie. You can admire them in the following images.

We're sure that this lady understood al the work behind her dress, as she has a passion that's similar to ours, invilving oatience, attention and hours of being focused. You can see her beadwork here: Handmade by Mariana .


Meanwhile, we're working at something great in our atelier, a glimpse of spring!


Ro
Am primit azi o poză de la o clientă, purtând cu eleganță, finețe şi rafinament o ținută concepută special pentru ea. Rochia, într-o culoare delicată, a fost o provocare datorită timpului-record în care a trebuit realizată, din cauza unor factori ce nu au depins de noi. Aplicațiile manuale au necesitat ore întregi de cusut, dar ne place atat de mult acest gen de  muncă încât timpul parcă a zburat! Si fetița doamnei din imagini a purtat o rochiță realizată pastrând tematica din ținuta mămicii, iar baiețelul familiei s-a alăturat și asortat lor prin papionul pe care tot noi l-am realizat cu drag!
Suntem convinse ca această elegantă doamnă a înteles exact în ce constă munca noastră şi cât de multa migală implică, întrucât şi ea lucrează obiecte deosebite, cu broderii cu mărgele (o puteti urmari pe facebook: Handmade by Mariana)
Intre timp, în atelier lucrăm la nişte minunății de purtat primăvara care (sperăm) vine. Zilele urmatoare va vom arata un mic preview :)


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena