vineri, 10 februarie 2017

Tutu style skirt ♡En
Made-to-measure skirt. Embellished with embroidery, flowers and beads. Can be made in any colour and size. Price varies between 12 -25 Eur depending on the size you want. Contact us at corinaberciu@ymail.com or +40746071717  (WhatsApp)


Ro
Fusta realizata din tul, dublată cu țesătură fină, placuta la atingere. Este decorata cu aplicatii manuale, broderie, margele, strass-uri, frunzulite si petale foarte decorative. In talie am folosit elastic decorativ.

Fiecare produs lucrat in atelierul nostru este confectionat cu atentie la fiecare detaliu!

Se realizeaza la comanda, in functie de dimensiunea si culoarea dublurii dorite de dvs. Pentru a realiza fustița, avem nevoie de dimensiunea taliei si de lungimea aproximativă.Se realizeaza in orice marime, de la 0-3 luni, 3-6 luni, 6-12 luni etc. pana la la marime de adult 36-42, dat fiind ca versatilitatea modelului permite acest lucru.

Pentru copii, lungime pana la maxim 40 cm: 55 lei.
Pentru adulti: 90 lei.

Va rugam sa ne contactati pentru a stabili detalii exacte referitor la costuri, deoarece anumite criterii precum mai multe aplicatii manuale, o lungime mai deosebita (ex. midi) pot modifica tariful, astfel ca preturile sunt orientative. Ne puteți scrie un mesaj in care sa includeti dimensiunile la care o doriti (talie si lungime), culoarea si alte specificații deosebite daca exista, sa ne lasati un numar de telefon si va contactam in cel mai scurt timp cu putinta pentru a stabili toate detaliile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@CorinaB. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

© Corina Toldas Atelier, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena