marți, 4 aprilie 2017

Vacanta speciala in Delta Dunarii


Când vine vorba despre vacanță, printre cuvintele care îmi vin în minte se numără: liniște, calm, relaxare, eliberare. Mi-aș dori să mai am o vacanță care să îmi împlinească toate aceste așteptări la fel ca și luna noastră de miere. Am pornit, a doua zi după nuntă, din Baia Mare spre Cluj, fără a avea un obiectiv precis. Nu știam unde vrem să ajungem, dar eram entuziaști și bucuroși că întregul univers ni se deschidea în față, că nu depindeam de nimeni și de nimic, că ne puteam detașa de tot ce până atunci ne preocupase atât de mult.  

Ne-am schimbat în acești doi ani. Nu știu dacă am mai avea acum același curaj nebunesc de a ne avânta în necunoscut, de a ne căuta în fiecare seară cazare, de a dormi mereu în alt loc. Acum, „vreau vacanța mea de vară, o vacanță specială”, dar cu mai multe detalii stabilite în avans. Căutând informații în acest sens, am dat de agenția din al cărei motto e inspirat citatul menționat mai sus între ghilimele – CND Turism – Vacanțe Speciale

Cele mai bune oferte turistice pot fi analizate pe site-ul lor, care prezintă multe destinații de vacanță. Vacanțe speciale în Maldive, Mallorca, Republica Dominicană, dar și alte locații cu renume pot fi obținute la tarife accesibile chiar și în plin sezon. Dacă îți dorești să ajungi în locuri exotice, ai la dispoziție toate detaliile necesare, inclusiv costul total al excursiei, fie ea sejur sau circuit. De exemplu, pentru nouă zile în Republica Dominicană vei plăti de la 1350 Euro, preț ce include zborul din București și taxele aferente, taxe de intrare la obiective turistice, și chiar și ghid local vorbitor de limba engleză. Îți recomand să faci din timp o rezervare sau să contactezi CND Turism pentru mai multe detalii. 

Cât despre mine, te asigur că pentru încă o vreme nu ne vom întâlni în nici una din destinațiile menționate mai sus. Sunt convinsă că experiențele trăite acolo sunt unice, dar eu încă simt că am minusuri în ce privește vizitarea României. De exemplu, nu am ajuns niciodată în delta Dunării. Nuferi, păsări ce doar acolo pot fi vazute, locuri în care apa Dunării cu apa mării se mângâie ușor dar nu vor să-și îmbine culorile sub niciun chip, senzația de a fi înconjurat de ape și stufăriș... sunt pentru mine încă simple imagini văzute pe internet sau la prieteni ori informații de la ora de geografie. Și e păcat. 

De aceea, m-am oprit asupra unei vacanțe din oferta CND a cărei destinație e tocmai Delta. Generoși cu necunoscătorii ca mine, administratorii site-ului oferă detalii despre zona respectivă, cum ar fi faptul că are cea mai bogată faună ornitologică de pe continent, cuprinzând peste 300 de specii. Delta Dunării deține și un alt record: cea mai mare rezervație de ținuturi umede din Europa, și este o rezervație a biosferei, fiind totodată și cea mai nouă formă de relief din România. 

Detaliile despre cazare sunt și ele foarte amănunțite, iar oferta de preț - avantajoasă. Eu cred că m-am hotărât în ce privește vacanța specială de anul acesta. Tu?


Rânduri scrise pentru Spring SuperBlog 2017.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena