joi, 6 aprilie 2017

Wu Xing - mancare chinezească de share-uit cu cei dragi

O masă gustoasă și sănătoasă îți poate schimba dispoziția și îți dă energie pentru restul activităților pe care le mai ai de dus la bun sfârșit. Dacă ai și ocazia să iei masa cu cineva a cărui companie te încântă, câștigul e dublu. Chiar și copilașilor mofturoși le prinde bine să stea în compania unui tovarăș de joacă și să mănânce împreună. Țin minte cum o vecină, bunica unei prietene din copilărie, mă invita mereu la masă, pentru că știa că era singura soluție ce o determina pe nepoțica ei să mănânce.

Mai mult decât un simplu capriciu, la asiatici mâncatul împreună e o tradiție cu vechime. De această ocazie de a socializa se folosesc ori de câte ori au ocazia. Mi se pare interesant felul inventiv în care aleg ei să faciliteze accesul la felul de mâncare: cu ajutorul lui lazy Susan – o masă rotativă pe care sunt așezate boluri si platouri cu diferite conținuturi care de care mai aspectuoase și delicioase. Dacă denumirea „lazy Susan” vă intrigă, puteți citi teorii despre proveniența ei aici – interesant, nu-i așa?

Mâncare chinezească gustoasă, numai bună de împărțit cu prietenii, oferă Wu Xing, primul restaurant de acest gen care oferă încă din 1999, deci de aproape 20 de ani, livrare la domiciliu ori la birou, după caz. Ei nu se limitează la a găti, deși asta fac cel mai bine, ci se îngrijesc și să readucă atmosfera asiatică, unde, așa cum spuneam, mâncarea se împarte iar luatul mesei e un prilej de a petrece timp de calitate cu prieteni buni. Conceptul Share your box, care definește în cuvinte simple și de impact ceea ce vă spuneam mai devreme, este și mai ușor de pus în practică acum, că s-a lansat noua aplicație WU XING (prin care, dacă ești privilegiat să locuiești în capitală sau în apropiere, obții 15% reducere din prețul bunătăților comandate).
Știu sigur că data viitoare când ajungem în București trecem pe la unul din cele patru restaurante WU XING. Cu cine să „share my box” daca nu cu soțul meu, cu care I share my thoughts, my bed, my days and nights?! Ne vom distra de minune încercând să folosim bețișoarele chinezești – va fi o experiență nouă pentru mine. Am pus deja ochii pe pieptul de rață în sos chinezesc iute ori pe pachețelele cu legume, servite alături de un sos picant, pentru că amândurora ne plac mâncărurile bine condimentate. Voi încerca și un desert – prăjiturile cu răvaș sună tentant! Ne vom rezerva suficient timp ca să gustăm din felurile se mâncare Wu Xing, și nu-i nimic nou pentru noi să împărțim unul cu celălalt tot ce mâncăm, așa că nimeni nu-și va da seama că suntem ardeleni get-beget, toți ne vor confunda cu niște mici chinezi autentici!Ție ce fel de mâncare din oferta Wu Xing îți face cu ochiul?


Articol scris pentru Spring SuperBlog 2017.

  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena