luni, 23 octombrie 2017

Prin geanta mea...

Pentru că am văzut că este un subiect abordat tot mai des de bloggeri și vloggeri, și foarte apreciat de urmăritorii acestora, astăzi vă voi vorbi și eu despre ce se află în geanta mea. Nu am citit articole ale celorlalți concurenți ai Super Blog, competiție în care voi înscrie și eu aceste câteva rânduri de azi, însă îmi închipui că nu sunt singura care își amintește în acest context de celebra glumă: „– Ce nu găsești în geanta unei femei?”, cu răspunsul: „ – Ordine!”.  

Cu regret în condei, pot confirma că am și eu momente când confirm adevărul acestor cuvinte. Am mereu nevoie de multe lucruri în geantă, lucruri obișnuite, cum ar fi banalele batistuțe de hârtie, un ruj ori balsam de buze și câteva agrafe, actele, telefonul și tableta. Am la mine de obicei (defect profesional, probabil) și o mini-trusă formată din ac și ață și un metru de croitorie. De multe ori mă întâlnesc în diferite zone cu unele cliente și e necesar să am aceste instrumente la îndemână pentru a lua măsurile sau a face proba la unele piese de îmbrăcăminte. În plus, îmi sunt de folos și când merg la cumpărături, astfel că nu sunt nevoită să probez ceva pentru a-mi da seama dacă îmi vine bine sau nu, mă pot folosi de centimetru pentru a vedea dacă mi se potrivesc. Cu siguranță, faptul că port în geantă aceste instrumente chiar și când nu am planificate întâlniri cu cliente arată clar cât de mult iubesc ceea ce fac – nu mi-aș schimba niciodată domeniul de activitate! 

Cu siguranță, din geantă nu îmi lipsește niciodată portofelul, iar zilele acestea am găsit câteva modele ce mă încântă, la Answear. Dacă săptămânile trecute vă vorbeam despre o ținută concepută cu ajutorul produselor lor, am găsit un răgaz și mi-am ales preferatele dintre gențile de pe site-ul lor, și vă las imagini cu ele mai jos. 


Am mai găsit un detaliu interesant, un voucher de 50 lei pentru înscrierea la newsletter-ul lor și, de asemenea, câte 50 lei discount ție și unui prieten pe care l-ai invitat tu pe site! Caută aceste informații în partea de jos a paginii, sunt sigură că îți vor prinde bine discounturile, mai ales că se aplică tuturor produselor (la comenzi de peste 250 lei)!Dar, ca să nu deviem de la subiect, care e cel mai interesant obiect pe care îl porți tu în geantă? Spune-mi într-un comentariu la acest articol!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena