Ambianța e impecabilă, intimă și cochetă. Canapelele comode, mesele din lemn
natur, pereții îmbrăcați în cărămidă vopsită în tonuri de ivory, cu geamuri
imense, rafturile pe care și-au găsit adăpost cărți cu titluri de renume –
toate acestea contribuie la crearea unei atmosfere feerice. Mai mult, tavanul
și podeaua din sticlă te îndeamnă la contemplare. În mijlocul munților, pe o
structură metalică solid concepută, în restaurant ajungi urcând zeci de metri
cu un lift din sticlă. În momentele când vrei să te deconectezi și să trăiești
o experiență de neuitat, îți poți rezerva timp pentru o călătorie cu destinație
finală acest local. Nu fără motiv am ajuns să ne numărăm printre locațiile ce
poartă cu mândrie stele Michelin. Totul este bine gândit spre satisfacția
deplină a clientului, însă fără nicio notă de rigiditate, ci oferind un confort
și senzație de relaxare rar întâlnite.
Am hotărât azi să dezvălui secretul ce ne-a plasat în frunte, ce ne-a adus
stelele și ce ne diferențiază de toate celelalte entități din domeniu. Noi
punem preț pe aromă, fără să lăsăm deoparte factorul „sănătate”. Una dintre
primele achiziții când am început să testăm rețete a fost presa de ulei YODA HOME PRO, un produs excepțional, revoluționar am
putea spune. Aroma unui preparat gătit cu ulei proaspăt presat la rece e
incomparabil mai prețioasă decât atunci când sunt utilizate uleiuri din comerț,
prelucrate, rafinate, cu aditivi care să le prelungească termenul de
valabilitate și să nu permită alterarea aromei. Presa de ulei YODA face cel mai pur ulei, într-un ciclu de
prelucrare de 3-5 minute obținându-se ulei din 100 de grame de semințe sau
nuci.
Cele mai speciale momente, când mă bazez pe acest instrument pentru
reușită, sunt reuniunile cu familia pe care le facem în restaurant. Pentru
mine, ca chef, nu există persoană mai importantă, fie ea vedetă de talie
internațională ori șef de stat, pe care să îmi doresc să o văd mulțumită mai
mult decât pe cei dragi ai mei. Ei sunt vedetele la care țin și pe care le
admir cel mai mult. Îmi amintesc și acum de cina romantică pregătită pentru un
cuplu de apropiat. Pentru ei, așa ca și pentru mine, uleiul de semințe de
floarea soarelui este gustul copilăriei. Alegerea lor din meniul restaurantului
s-a pretat la personalizarea cu acest ulei deosebit, iar ei au recunoscut
imediat aroma. Au simțit pasiunea pusă pentru fiecare porție de mâncare, iar
mulțumirea lor mi-a adus cele mai mari satisfacții, mai ales când cina a
culminat cu o cerere în căsătorie. Știu acum sigur că ei nu vor uita niciodată
cadrul perfect creat pentru acele momente unice din viața lor!
Lăsând amintirile să mă ducă mai departe în trecut, trăiesc parcă din nou
momentele când mergeam cu bunicii mei să prelucreze semințele de floarea
soarelui. Copil fiind, era fascinant să urmăresc întregul proces în acea
făbricuță de țară. Iar când mergeam înapoi acasă, eram însoțiți de vase cu ulei
auriu, deliciul de care și acum sunt fascinată. De când am văzut că pot eu
însumi să obțin același gust unic în doar câteva minute, cu ajutorul presei
YODA, nu am încetat să o folosesc. Evident, integrez în preparatele mele și
uleiuri cu tentă mai „”exotică , precum cele extrase din nuci braziliene sau
caju, coriandru, nuci macadamia sau fistic. Dar aroma copilăriei va rămâne
specială pentru mine. Dacă te gândești să te joci și tu cu gusturi și arome, pentru
un plus de culoare în bucătărie și pentru mai multă sănătate, găsești acumpromoții YODA foarte atractive și îți poți comanda propria ta presă. Sigur cei
dragi ai tăi te vor propune pentru trei stele Michelin!
Poveste gândită pentru a noua probă a ediției de toamnă a SuperBlog.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu