luni, 20 noiembrie 2017

Curatenia generala - cu Nufar si Triumf e mai usoara!

La finele fiecărei perioade mai aglomerate, atelierul meu de creație are, cu certitudine, nevoie de rearanjare și de o curățenie generală temeinică. În zilele în care gândurile îmi valsează între comenzi și probe, dantele scumpe și materiale prețioase, nu am suficient timp pentru a șterge fiecare firicel de praf ce se depune obraznic. 

Zilele acestea, de exemplu, mă pregătesc pentru participarea în week-end (24-24.11.2017) la un târg handmade la Iulius Mall, în Cluj (voi reveni cu detalii mai concrete despre acesta cât de curând), iar în atelier creativitatea e la cote maxime. Zeci de feluri de mărgele, blăniță eco pentru noua colecție de accesorii, cutii în care împachetez lucrurile de dus la târg – toate acestea produc dezordine în atelier. De aceea, în  fiecare răgaz pe care îl am îmi imaginez cum va arăta totul după curățenia generală care se impune când mă întorc acasă.   

Când vine vorba despre curățenia generală, mereu caut soluții care sunt eficiente, pentru a face întregul proces mai plăcut. Prima etapă este alegerea muzicii potrivite, de obicei cântece vesele ori versuri mai vechi, pe care le rememorez din copilărie. Eu fac mai mereu curățenie ascultând muzică, și asta deoarece curățenia este o activitate care mă relaxează și îmi place, atunci când pot să îi aloc suficient timp, astfel încât să nu fie un factor de stres. Când încep curețenia generală fie în atelier, fie în casă, prefer să am la dispoziție o zi întreagă, neîntreruptă de alte activități care să mă distragă ori să mă facă se alerg dintr-o parte în alta fără de țel. Îmi place să mă trezesc, să îmi beau cafeaua în liniște, punându-mă la curent cu noutățile zilei, momente ce mă pregătesc pentru activitatea ce urmează.   
Api, în sensul acelor de ceasornic, încep să curăț fiecare colțișor al încăperii. Mă folosesc de produse care fac curățenia mai ușoară, pentru că nu vreau să îmi irosesc timpul și energia folosind soluții slabe calitativ. Pentru că susțin produsele cu tradiție și cu impact cât mai redus asupra mediului, am ales de ceva timp încoace gama Nufăr și Triumf ori de câte ori fac curățenie generală, dar și la etapele de întreținere.


Nufăr și Triumf - curăță fără efort!

Am testat prima dată produsele Nufăr la recomandarea unei prietene care mi-a spus că sunt folosite într-un lanț de farmacii și că au acțiune imediată, rezultatele fiind vizibile. Raportul calitate preț corect ma impresionat după ce am folosit prima dată un produs Nufăr. Este vorba despre Nufăr Geamuri Ocean, detergent pentru geamuri ce acționează aproape instant, în funcție de gradul de murdărire al suprafeței și, cu ajutorul unei lavete uscate, curăță impecabil geamurile. 

 

Nufăr Geamuri Ocean

  

Îmi și imaginez cum, după succesul noii colecții de accesorii pe care o lansez week-end-ul acesta, săptămâna viitoare mă întorc la atelier pentru o curățenie generală cu efect inspirațional. Pe acorduri ale muzicii Indilei ori ale Mirabelei Dauer, mă văd plutind parcă într-o poveste misterioasă, spălatul geamurilor dovedindu-se cu ajutorul Nufăr Geamuri o experiență ce ține mai degrabă de admirarea priveliștii, a împrejurimilor orașului, care mi se dezvăluie atât de frumos de la fereastra prin care, în rest, rar găsesc răgaz să privesc. 

Tu cu ce asociezi curățenia generală? Nu uita că o poți transforma dintr-o corvoadă într-un balet plin de grație, într-o manifestare a iubirii pentru propria ta casă, căminul și cuibul unde trăiești cu adevărat și unde vei găsi mereu protecție de gheața lumii din jur!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena