vineri, 17 noiembrie 2017

Fashion event organizat la Hotel Royal Poiana Brasov

Fiecare poveste frumoasă are un cuibușor al ei, un loc plin de dragoste în care să crească și să înflorească. Fie că e vorba de o poveste de dragoste, de o relație de prietenie ori de o chestiune de business, e nevoie de timp, răbdare și de contextul potrivit pentru ca totul să se dezvolte armonios.

 
Astfel de povești se nasc tot mai des și în fashion, noi și noi branduri luând avânt în această perioadă. În acest domeniu, al modei, lansarea noilor colecții este un eveniment bianual de mare importanță. Pentru sezonul de primăvară-vară, dar și pentru toamnă-iarnă, designerii fac din timp pregătiri ca să conceapă colecții în trend, cu elemente care să îi diferențieze de alți creatori de modă, astfel încât să captiveze atenția publicului. Colecțiile sunt prezentate în cadrul unor evenimente special organizate, la care participă persoane interesate de domeniul modei, trendsetteri, influenceri, dar și mass media. 

Pentru reușita unei astfel de ocazii e necesară o organizare impecabilă, lucru ce solicită mult timp și eforturi susținute. De asemenea, locația aleasă adaugă un plus de valoare întregului eveniment. Sfatul meu, după informațiile pe care le-am studiat în această privință, este: alege o sală de evenimente potrivită cu stilul colecției tale, într-o zonă specială, și despre care ai referințe bune în ce privește personalul cu care vei colabora.   


Alegerea mea fără echivoc pentru un astfel de eveniment ar fi Hotelul Royal Poiana Brașov. În „inima” țării, la îndemână atât pentru cei din capitală ori din sudul țării cât și pentru oaspeții din Ardeal ori Moldova, hotelul este localizat într-o zonă a României pe care oricine ar trebui să o viziteze înainte de a porni în călătorii în alte țări. Peisajul feeric și aerul proaspăt de munte, dar și istoricul și popularitatea zonei fac aceasta alegerea perfectă pentru un fashion show de neuitat. 


Salonul de evenimente din Poiana Brașov are toate dotările necesare, dar și personal calificat pentru a asigura partea logistică. În cazul amenajării uneia dintre cele două săli în sistem tip teatru, numărul de locuri este de aproximativ 150, suficient pentru o lansare de colecție. 

Pentru a introduce publicul în tema colecției și în atmosfera evenimentului, recomand conceperea în avans a unui material video ori colaj de text și imagini referitor la ce a constituit inspirația modelelor create, combinat cu o prezentare a unora dintre schițele desenate de mână, și până la poze din timpul lucrului la piesele ce urmează să defileze în fața invitaților. În acest sens, specialiștii în organizare de evenimente din Brașov, echipa Royal, pun la dispoziție atât laptop, cât și vidoproiector și ecran de prezentare de diemnsiuni corespunzătoare. 

Întregul eveniment se poate încheia cu o gustare, mai ales că bucătăria hotelului e echipată corespunzător și prepară mâncare delicioasă, iar barul e bine aprovizionat.

Cu siguranță invitații din toate colțurile țării și, de ce nu, de peste hotare, ar fi încântați să participe la o astfel de lansare de colecție, mai ales că ar avea și posibilitatea de a fi găzduiți peste noapte în camerele aranjate cu bun gust ale hotelului. Asta mai ales dacă evenimentul ar avea loc iarna, iar pentru a doua zi s-ar putea desfăta cu o tură de ski pe renumitele pârtii din Poiana!








Acest articol participă la competiția SuperBlog 2017.

2 comentarii:

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena