miercuri, 29 noiembrie 2017

Jumanji jungle adventure

Sunt zile când până și cei mai buni sunt nevoiți să scoată asul din mânecă. Zile în care firescul e întrerupt de evenimente ce par desprinse din ficțiune, iar normalul e înlocuit cu fenomene cu totul atipice. Despre asul din mânecă, atuurile pe care nu ai fi crezut că le am și de care m-am folosit, jonglând cu o eleganță încrâncenată, pentru a ieși dintr-o situație aparent fără scăpare, vreau să-ți vorbesc astăzi.

M-am trezit într-un univers diferit de jungla urbană în care îmi petrec în mod obișnuit existența cotidiană. Desișul de nepătruns, verdele crud, profund al frunzelor uriașe și al lianelor, sunetele scoase de animale sălbatice în depărtări... Toate păreau un vis până în momentul când am realizat că nimic nu mă face să mă trezesc. Într-un fel sau altul, din așternuturile călduroase și păturile moi, pufoase, parfumate, am ajuns în mijlocul junglei. Primul meu gând a fost că lupta pentru supraviețuire nu e pentru o creatură firavă ca și mine... 



Cu privirea pătrunzătoare, mi-am pus aceeași întrebare că și Ruby, avatarul Marthei din Jumanji: Welcome to the Jungle. Am văzut deocamdată doar trailerul filmului, însă mi-o pot lesne imagina pe actrița Karen Gillan rostind replica devenită de pe acum celebră: ”Why am I wearing half a shirt and short shorts in the JUNGLE?”. ”Oh, wait, it`s my pijama” – am concluzionat eu de îndată ce am început să îmi revin din uimire...  
  
Ce aș putea face pentru a mă feri de pericolele junglei? Cum pot supraviețui? Lipsa hranei și pericolul animalelor sălbatice mi-ar putea în scurt timp aduce ultima suflare. Captivă într-o poveste de necrezut, am hotărât inclusiv să mănânc păianjeni, dacă ar fi fost nevoie. Mi-am promis să-mi folosesc skills-urile dobândite în încercările mele anterioare de escaladă sportivă pentru a mă feri de fiarele terestre. Am sperat ca zâmbetul meu fermecător să joace rol de super-putere, creând un scut în jurul meu, o măsură de protecție în fața oricărei păsări supradimensionate ce a lăsat la o parte vegetarianismul... 

Lucrul cel mai de folos mi-au fost aptitudinile de socializare. Am întâlnit alți câțiva oameni derutați, asemenea mie, captivi în jungla umedă ca și într-un joc video din care nu mai poți evada. Uniți în gând și în acțiuni, ne-am împletit puterile pentru a supraviețui în imperiul acela plin de viață și totuși impersonal pentru noi, cei ce provenim dintr-un alt fel de junglă... 

Povestea mea a fost cu happy-end după ce m-am trezit din nou în așternutul cald și prietenos, cu trailerul filmului Jumanji rulând în fundal, și am realizat că incursiunea mea în lumea aceea paralelă a fost doar un vis. Actorii și regizorul acestui film pentru întreaga familie, ce va fi lansat în 29 decembrie 2017, te vor purta cu siguranță într-o lume mult mai plină de acțiune, dar presărată și de câte un pic de comedie. Până atunci, poți intra în subiect urmărind, dacă nu ai făcut-o deja, primul film Jumanji, ediția din 1995. 



Tu cum ai reacționa dacă te-ai trezi în junglă? Ce ai face pentru a supraviețui?

Articol scris pentru penultima probă a competiției SuperBlog. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena