vineri, 1 decembrie 2017

HotMama - imbracaminte pentru mamici cu stil

Din perspectiva mea, o tânără lipsită de sentimente materne ori de dorința de a procrea, există totuși o perioadă din viața unei mame care mi se pare atractivă: lunile de sarcină. Toate acele sentimente puternice pe care mămicile le au față de micuții lor (și mai apoi față de adulții ce rămân în ochii lor la fel de mici și plăpânzi) își au rădăcinile în timpul sarcinii. 
 
Cu siguranță această perioadă din viața unei femei are și dificultățile ei, însă cele mai multe dintre viitoarele mămici radiază în timpul sarcinii, emanând parcă în jurul lor fericire. 

La această stare de bine contribuie și atenția acordată propriei persoane. O dietă sănătoasă e de folos deoarece nu permite kilogramelor în plus să se instaleze ireversibil. Machiajul discret îi dă viitoarei mămici încredere în sine, iar outfit-urile corespunzătoare adaugă farmec și grație femeii însărcinate. 

Lucrând în domeniul creației vestimentare, am întâlnit viitoare mămici care nu acordă o importanță suficientă hainelor pe care le poartă în timpul sarcinii. Pe ideea că această perioadă e relativ scurtă, nu investesc în îmbrăcăminte specială pentru femei însărcinate. Consider că această concepție ar trebui schimbată. Cu unele excepții, majoritatea cuplurilor planifică atent sosirea pe lume a unui copil, în special în ultimii ani. De obicei, tinerii așteaptă să capete o oarecare stabilitate financiară înainte de a concepe un bebeluș. Tocmai din acest motiv, eu pledez pentru ideea că, pe lângă bugetul alocat camerei copilului, căruciorului și altor obiecte necesare, o sumă de bani trebuie atribuită și unor piese vestimentare croite special pentru viitoare mămici. La urma urmei, această perioadă specială din viața unui cuplu trebuie savurată și de cei doi viitori părinți, deși atenția e în mare parte canalizată spre micuț. 
 Sunt convinsă că mămicile ar fi mult mai pregătite pentru venirea pe lume a bebelușului dacă și-ar acorda timp și pentru ele în lunile dinaintea nașterii. Astfel, vor fi mai puțin tentate după aceea să devină neglijente față de propria persoană, ci își vor păstra obiceiul de a se îngriji și aranja în ciuda programului mult mai încărcat.

Ca recomandare, am găsit un furnizor de încredere de haine pentru gravide și haine pentru alăptare – HotMama. Magazin online dedicat mămicilor, HotMama comercializează îmbrăcăminte din materiale naturale, croită după necesitățile celor mai grațioase mămici. 

Argumentele prezentate în rândurile de mai sus, precum și altele, pot fi subiectul unei campanii de informare pe toate planurile – internet, radio, TV. De exemplu, aș recomanda  o reclamă pe TVR2  și la Radio Gold FM referitor la avantajele alegerii unor ținute concepute pentru viitoarele mămici în timpul sarcinii, în care să se menționeze faptul că nu există nicio diferență față de achizițiile din magazine fizice, întrucât HotMama oferă transport gratuit indiferent de valoarea comenzii. 


Aș încerca să atrag atenția viitoarelor mămici care în prezent se folosesc de internet pentru a afla majoritatea informațiilor trimițând unor bloggeri de renume mostre din materialele folosite, pentru a le testa calitatea. Review-urile lor ar influența cu siguranță opinia larg răspândită cum că perioada sarcinii e mule prea scurtă pentru a cumpăra haine speciale. Mă gândesc că mi-ar plăcea să aflu părerea Emmei Sava de la Sweet&Salty , ori cea a Danei Lalici, din spatele blogului SexulSlab.ro. O altă doamnă, mamă cu experiență, căreia i-aș cere părerea avizată, este Cornelia Crina Popa, de la Nimicuri fantezii.    
    
Tu ce părere ai despre îmbrăcămintea pentru gravide? Ce trebuie să ofere pentru a fi o investiție chibzuită?   


Text participant la proba finala a competitiei SuperBlog. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena