marți, 7 martie 2017

Puff Puff Puff-amintiri pufoase cu Delaco

Dacă ai aruncat deja o privire peste înșiruirile de cuvinte cărora le găsesc locul aici, ai văzut că îmi place să rememorez momente petrecute împreună cu soțul meu drag. Gândindu-mă la tema celei de-a doua provocări Spring Super Blog 2017, mi-am amintit de o întâmplare foarte „pufoasă” petrecută cu vreo trei ani în urmă... Am apreciat mereu imaginația și creativitatea iubitului meu, dar au fost ocazii când și le-a folosit în moduri care mi-au depășit toate așteptările.  

Serile obișnuiam să le petrecem împreună povestind, făcând planuri pentru viitorul ce ne aștepta împreună... obicei pe care ni l-am păstrat până în prezent și de care nu ne vom putea dezlipi, zic eu, niciodată. De aceea am fost foarte surprinsă când, în seara în care s-a petrecut întâmplarea de care vă promiteam că vă voi povesti, l-am sunat în timp ce eram pe drum dinspre casa unor prieteni și mi-a spus că nu mai ajunge la mine, că nu ne mai putem vedea, pentru că a trebuit să lucreze peste program. Ne cunoșteam deja bine unul pe celălalt și mi-am dat seama din tonul vocii lui că nu era momentul să pun multe întrebări – părea a fi într-o situație stresantă. Am început să mă gândesc să-mi fac așteptarea până la momentul când vom putea vorbi mai ușoară  și m-am trezit  visând la brânzica pufoasă ce mă aștepta în frigider, ca o consolare. La capitolul acesta putem vorbi de compatibilitate perfectă între noi – amândoi suntem fani brânză!


Îngrijorată puțin, dar și dezamăgită că nu ne vom vedea, am ajuns acasă. Era deja întuneric. Căutând cheia la locul unde o țineam de obicei ascunsă, constat că e de negăsit. Îmi întorc privirea și observ ceva neobișnuit: o coală A4 cu un mesaj scris pe ea. Recunosc imediat scrisul nu prea citeț, dar atât de drag, și intru în joc. Așa cum mă îndrumă prin mesaj, mă duc în spatele casei, unde găsesc cheia, o surpriză ce mă-ncântă: o cutie de brînză Delaco (e clar, mă cunoaște bine deja!) - și încă un alt bilet. Intru în casă, și nu mică mi-e spaima când mă lovesc de un obiect ce nu ar fi trebuit să fie acolo. Aprind lumina și mă liniștesc – e doar un scaun, cu un alt mesaj, pe care-l țin minte și acum: „Du-te la baie, spală-te pe mâini, respiră adânc și relaxează-te. Apoi poți merge în camera ta.” Ascult cu răbdare fiecare îndemn și nu mă grăbesc deloc. Convinsă că mă așteaptă, intru cu zâmbetul pe buze în cameră. Spre surprinderea mea, patul e desfăcut și el pare a sta sub pătură, învelit cu totul.  Puțin surprinsă, dau încet pătura la o parte și mă încearcă sentimente diferite: pe de o parte încântare, pe de altă parte dezamăgire. Nu e el ascuns acolo, ci un urs uriaș, pufos, de pluș. Îl iau în brațe și-l admir, apoi dau cu ochii de alt mesaj: „Ursulețul adevărat e în dulap!” – deschid ușa dulapului și, timid, apare un trandafir și mai apoi el, iubitul meu drag, care stătea ascuns acolo încă de când l-am sunat și m-a făcut să cred că urma să nu ne mai întâlnim în acea zi.

Țin minte și acum cât de bucuroasă am fost să îl văd și cât de impresionată de jocul pe care l-a organizat cu atâta precizie, astfel încât să nu pot anticipa următorul pas. Între timp au apărut și complicii, părinții mei, care au fost „informatorii” principali, dându-i iubitului meu undă verde să intre în casă și dându-i o mână de ajutor în ce privește unele detalii cum ar fi unde să caute cheia sau unde să parcheze mașina astfel încât să nu bănuiesc nimic. 

Un sigur lucru a fost, cred, mai pufos decât ursulețul uriaș de pluș pe care-l păstrez cu drag și decât jocul prin care l-am primit cadou: crema de brânză pufoasă Delaco pe care apoi am savurat-o împreună. Ne-am imaginat  apoi că ar fi fost o surpriză și mai mare dacă în cutiuța cu delicii el ar fi ascuns, bine împachetat, inelul pe care deja îl avea pregătit pentru mine. Dar a găsit o metodă la fel de originală de a mi-l oferi, la nici trei săptămâni după aceea, însă despre cum m-a cerut de soție vă voi povesti cu altă ocazie!    

Acum, pentru că îmi plac inițiativele companiilor de a oferi cadouri clienților lor, vreau să te îndemn, dacă le ești fan celor de la Delaco, să nu uiți de promoția care începe în 10 martie! Poți câștiga și tu, pe lângă savoarea delicioasei brânze, unul dintre cei 5200 de prieteni pufoși noi! Dacă încă nu ai obiceiul să pui în coș produse Delaco, poți începe de acum și îți garantez că vei fi încântat.  

Aici ai dovada poveștii mele pufoase. Care e istorioara ta puff -pufoasă preferată?


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena