marți, 7 martie 2017

Renovezi usor cu Depozit-Online.ro

Pe cât de constrastante, pe atât de mult mă atrag cele două domenii în care eu și soțul meu ne-am ales să lucrăm. Dacă îmi place să caut mereu noi furnizori de materiale și accesorii pentru croitorie calitative și la prețuri fără concurență, același lucru face parte și din activitatea soțului meu. Când nu trebuie să se ocupe de organizarea șantierului, ia legătura cu diferite depozite de materiale și solicită oferte, astfel încât clienții să se bucure de servicii impecabile. 




Abia aștept să îi povestesc despre un depozit pe care l-am găsit chiar eu. E vorba despre Depozit-Online.ro, care se ocupă cu furnizarea materialelor de construcții, garantând satisfacția clientului. Inițial am fost reticentă la această idee, gândindu-mă că transportul mărfurilor ar surclasa prețurile bune. Dar nu e așa: livrarea costă doar 15 lei pentru produsele in valoare de sub 600 lei care au până în 5 kg. Pentru comenzile de peste 600 lei, livrarea e gratuită.

Avantajul e că la Depozit-Online.ro găsești foarte, foarte multe tipuri de produse într-un singur loc, pe care le poți vedea cu ușurință aruncând o privire în meniul din partea stângă: pachete pentru termoizolații, cherestea, tego, OSB, instalații sanitare, produse de feronerie, ba chiar și schelă și altele. 



 O comparație în ce privește prețurile am reușit să fac cu ușurință aruncând o privire la plăcile OSB disponibile. Ieri soțul meu a cumpărat pentru un prieten OSB la prețul de 55 lei/bucată. Prețul la care îl va putea achiziționa acum, că știe de Depozit-Online.ro, este mult mai mic, de doar 43.14 lei, mai ales că beneficiază de reducere 10% în această perioadă. Nu-i așa că e avantajos? Și acesta e doar un exemplu.

 Această firmă are deja experiență în domeniu, lansându-se pe piața online cu 8 ani în urmă. Se numără printre pionierii acestei ramuri de vânzări, aș spune eu. Au afișate pe site mai mult de 25.000 de produse în categoriile enumerate deja dar și în altele și, se pare, au reduceri săptămânale de până la 40%, așa cum de fapt am văzut când am căutat OSB.

Alte atu-uri care îi diferențiază pe piață sunt livrarea imediată, faptul că prețurile sunt flexibile, se pot negocia când vine vorba de achiziționarea unor cantități mai mari, dar și cadourile pe care obișnuiesc să le adauge între produsele comandate. Așadar, dacă aveți de gând în viitorul apropiat să construiți, să renovați, să modificați – acum știți de unde puteți cumpăra cele mai avantajoase materiale!

2 comentarii:

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena